2777
2789
عنوان

اسلیو معده

842 بازدید | 37 پست

من وزن بالایی دارم تقریبا ۱۱۰ کیلو هستم با قد ۱۶۷

قلبم درد میکنه پلی کیستیک هم دارم و... مشکلات اضافه وزن 

نمیدونم برای لاغری عمل اسلیو انجام بدم یا ن 

هر روشی رفتم برای لاغری نهایت ۲ ماه عمل کرد و بعدش چاغ تر شدم 

اون چیزایی که من از اطرافیانم شنیدم عمل کنی مشکلاتت چند برابر میشه 

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه مشکلاتی؟

ریزش موی شدید به حدی نصف موهاشون ریخت 

دفع ویتامین شدید که همیشه باید انواع و قرص و آمپول ویتامین استفاده کنن

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....

من اسلیو کردم

اره عمل کن ولی اسلیو نه

ریسک برگشتش بالاس

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

من خودم از وزن 96 با رژیم و پیاده‌روی تو 5ماه رسیدم به 80

هنوزم دارم ادامه میدم 

تو هم میتونی

بنظر من خوبه

چون اسیب چاقیت بیشتر از اسیب عمله

اگه بعد عمل مکمل مصرف کنی و رژیم خوب داشته باشی مشکل کمبود ویتامینم نداری

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 

رژیم۱۶/۸ بگیر..درهفته دوتاسه بار..۸ به بعدشام نخور..ازروزی نیم ساعت پیاده روی یاورزش شروع کن..چرازودخسته میشین...اگه یه وعده زیاده روی کردی خودتونباز وعده بعدش جبران کن همش نگوارفردا..فرداهای ماتمومی ندارن...نون برنج کم کن..ماکارونی..سالادمامارونی سالادالویه ماهی یه بار..به عمل فکرنکن..بعدعملم بایدرعایت کنید

خدایاتوکیوداری که اینقدرآرومی
دفع ویتامین که برای بای پس هست . اسلیو همچین چیزی نیست 

من اطرافم اسلیو کردن الان انواع قرص ویتامین خارجی گرون قیمت مصرف میکنه