2777
2789
عنوان

اسلیو معده

| مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 37 پست
عزیزم چقدر گذشت تا راحت غذا خوردید ؟

بستگی  داره راحت از نظرت یعنی چی؟!

الان دوساله عمل کردم هنوزم بعد چند قاشق معده درد میشم

ولی تقریبا ۶-۷ماه بعد عملم خوردنم عادی تر شد

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اطرافم اسلیو کردن الان انواع قرص ویتامین خارجی گرون قیمت مصرف میکنه 

جدی ..من خودم بای پس کردم ولی همش میگفتم کاش اسلیو میکردم تا حداقل مشکل ویتامین نداشتم که الان شما اینجوری میگید 

بوتاکس برای چند ماه جوابگو هست 

ممنون

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
جدی ..من خودم بای پس کردم ولی همش میگفتم کاش اسلیو میکردم تا حداقل مشکل ویتامین نداشتم که الان شما ا ...

عزیزم 

نه متاسفانه ایشون هم همین مشکل رو داره 

البته خودش راضیه و مشکلی نداره ظاهرش براش مهم تره😂

❌مرگ بر صهیونیست کودک کش🇮🇱❌برای کودکان مظلوم فلسطینی 🇵🇸😭                        پولدار بد می‌بینی،.                              از پول بدت نمیاد...                  دیندار بد می‌بینی،.                  از دین بدت میاد؟!             آدم باش....
دفع ویتامین که برای بای پس هست . اسلیو همچین چیزی نیست 

من اسلیوم دفع ویتامین دارم

البته من قبل عمل روده هام ضعیف بودن بعدش بدتر شدن

کلا سوء جذب گرفتم

رفتم طب سنتی دارو داد بهم خوب شدم

ولی به همه گفتم و میگم عوارض چاقی هــــــــزار برابر بیشتر از عمله

شما نظر افراد متفرقه رو نپرس 

نظر کسایی رو اهمیت بده که عمل کردن 

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

من اسلیوم دفع ویتامین دارم البته من قبل عمل روده هام ضعیف بودن بعدش بدتر شدن کلا سوء جذب گرفتم رف ...

من خودم هم جراحی کردم و دو هفتست هنوز . نمیدونی چه چیزهایی بهم میگن . دیروز یکی از دوستهام میگفت فلانی بای پس کرده بود بعد دوماه مرد ...گفتم چرا گفت عفونت کرده بود بدنش . کلا ترسیدم 😣😑

من خودم هم جراحی کردم و دو هفتست هنوز . نمیدونی چه چیزهایی بهم میگن . دیروز یکی از دوستهام میگفت فلا ...

چرت مبگن بابااا😂😂😂😄

یا از روی نااگاهی یا حسودی

برو حال کن 

بزار لاغر بشی معنیی زندگی رو میفهمییی

یعنی آمبولی کرد ؟یا خدا من تا چند ماه نگذره از عملم می میرم و زنده میشم😣😣

اونشو نمیدونم بلد نیستم زیاد. خیلی خطرناکه بنظرم. یه مدل هم بود برای لاغری عمل کرده بود چاقو به نافش خورده بود مرد. ینی اون مدل با بهترین دکتر اینجوری شد🥲