سلام دوستان من دیروز صبح ۱۴ روز بعد امپول اچ سی جی ک فقط یدونه امپول بود بی بی چک زدم بی بی چکم اینجوری شد دوتا خط تو یه دقیقه انداخت بنظرتون مثبته دیگه؟🥺
کاذب تا 12روز بعد از امپولاس نه 14روز،، گلم بارداریت مبارکت باشه. خیلی برات خوشحال شدم. چند روز از موعدت گذشته؟؟؟
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
طبیعیه این حست عزیزم مبارکت باشه من هموز بعد گذشت نزدیک ۴ ماه باورم نشده و همش میترسم ی اتفاقی بیف ...
عزیزم مبارکه ان شالله به سلامت بغلش کنی من یه بار تجربش کردم یه بچه دوممه نزدیک یکساله ک تو اقدام بودم دیگه ماه قبل رفتم دکترو امپول داد دعا کن ازمایشمم مثبت بشه
هنوز نگذشته چون پریودم نامنظمه بهم قرص دوفاستون داد ماه پیش دوم شدم حالا نمیدونم
اگر 28روزه باشی امروز موعدته😍
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
واقعا🥹یه بی بی دیگه هم دارم بنظرت الان بزنم یا فردا؟
با همین امروز خوش باش، مراقبت کن، ارامشتو حفظ کن
فردا صبح 7صبح پاشو اونو استفاده کن، مثبت که شد حتما میشه،برو ازمایش خیالت راحت بشه