2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 41 پست
ینی باور کنم بخدا دل تو دلم نیس میگم نکنه کاذب باشه 🥺

طبیعیه این حست عزیزم

مبارکت باشه

من هموز بعد گذشت نزدیک ۴ ماه باورم نشده و همش میترسم ی اتفاقی بیفته

هنوز نتونستم باورکنم حاملم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی باور کنم بخدا دل تو دلم نیس میگم نکنه کاذب باشه 🥺

کاذب تا 12روز بعد از امپولاس نه 14روز،، گلم بارداریت مبارکت باشه. خیلی برات خوشحال شدم. چند روز از موعدت گذشته؟؟؟ 

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
طبیعیه این حست عزیزم مبارکت باشه من هموز بعد گذشت نزدیک ۴ ماه باورم نشده و همش میترسم ی اتفاقی بیف ...

عزیزم مبارکه ان شالله به سلامت بغلش کنی من یه بار تجربش کردم یه بچه دوممه نزدیک یکساله ک تو اقدام بودم دیگه ماه قبل رفتم دکترو امپول داد دعا کن ازمایشمم مثبت بشه

عزیزم مبارکه ان شالله به سلامت بغلش کنی من یه بار تجربش کردم یه بچه دوممه نزدیک یکساله ک تو اقدام بو ...

ان شالله ک مثبته و ب سلامت بغلش میکنی 

عزیزم پس حسابی خوشحال میشه بگید داره ی همراه خدابراش میفرسته

کاذب تا 12روز بعد از امپولاس نه 14روز،، گلم بارداریت مبارکت باشه. خیلی برات خوشحال شدم. چند روز از م ...

هنوز نگذشته چون پریودم نامنظمه بهم قرص دوفاستون داد ماه پیش دوم شدم حالا نمیدونم 

هنوز نگذشته چون پریودم نامنظمه بهم قرص دوفاستون داد ماه پیش دوم شدم حالا نمیدونم 

اگر 28روزه باشی امروز موعدته😍

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
واقعا🥹یه بی بی دیگه هم دارم بنظرت الان بزنم یا فردا؟

با همین امروز خوش باش، مراقبت کن، ارامشتو حفظ کن

فردا صبح 7صبح پاشو اونو استفاده کن، مثبت که شد حتما میشه،برو ازمایش خیالت راحت بشه

با همین امروز خوش باش، مراقبت کن، ارامشتو حفظ کن فردا صبح 7صبح پاشو اونو استفاده کن، مثبت که شد حتم ...

خیلی استرس دارم خداکنه ناامید نشم باشه عزیزم فردا صبح میزنم