2777
2789
عنوان

بی بی چک +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 41 پست
خیلی استرس دارم خداکنه ناامید نشم باشه عزیزم فردا صبح میزنم

درکت میکنم عزیزم. ریلکس باش. مگه نمیخواستی باردار بشی، خب به خواست خدا باردارشدی دیگه بیخیال باش، جون اون بچه از اول به خواست خدا بوده حالا هم دست خودشه

ما کاره ای نیستیم که استرس داری، فقط مراقب باش چیزای سنگین بلند نکن، پله هم بالا پایین نکن

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
درکت میکنم عزیزم. ریلکس باش. مگه نمیخواستی باردار بشی، خب به خواست خدا باردارشدی دیگه بیخیال باش، جو ...

باشه اجی ممنون از کمکت با حرفات کلی انرژی گرفتم ان شالله خدا تو دلیتو حفظ کنه برات فردا خبرشو بهت میدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه اجی ممنون از کمکت با حرفات کلی انرژی گرفتم ان شالله خدا تو دلیتو حفظ کنه برات فردا خبرشو بهت می ...

مرسی عزیزم.♥😉

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
سلام عزیزم امروز آزمایش دادم مثبت شد گفتم بیام بهت خبر بدم ان شالله قسمت همه منتظرا🫶💕

ای جان دلم😍مبارکت باشه خااااانم

فدات عزیزم ممنون 

گلم به همسرت گفتی؟؟؟واکنشش چی بود 

اره دوتامون بغضی شدیمو کلی خوشحال بود 🥹

الهیییب😍انشالا بارداری خوب و راحت🌹♥