2777
2789
عنوان

خانوما میشه تجربتون رو بگید 🥲

111 بازدید | 14 پست

خانوما شما برای خودتون یا اطرافیانتون شده خانواده دختر با پسره مخالف باشن( به خاطر دلایل الکی و اصن عدم شناخت پسره)؟ چجوری راضی شدن خانوادم خانوم؟ الان رابطه خانوادتون با همسرتون خوبه؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره مورد بود .....جدا شدن اتفاقا بعدش رفتار خانواده خیلی هم خوب بود ولی حق داشتن پسره به درد نخور ...

خب دیگه وقتی بدردنخور بود اصن نباید باهاش وارد رابطه میشد چ برسه به ازدواج بکشه

تجربمو بهت میگم هر زوجی که خانواده شون با هم مشکل داشته باشه یا با خودشون هر روزشون پر جنگ و دعواست 

هیچ آرامشی توش نیست آخرشم یا جدا میشن یا با همون دعواها و اختلاف سر میکنن

تجربمو بهت میگم هر زوجی که خانواده شون با هم مشکل داشته باشه یا با خودشون هر روزشون پر جنگ و دعواست& ...

ما باهم دیگه تا حالا هیچ مشکل خاصی نداشتیم خداروشکر 

خانواده اون خیلی منو دوست دادن مخصوصا مادر و برادرش 

ولی خانواده من ندیده و نشناخته مخالفن 

خب دیگه وقتی بدردنخور بود اصن نباید باهاش وارد رابطه میشد چ برسه به ازدواج بکشه

اون موقع چشماش فقط عشق میدید

البته بعدش دختره خجالت میکشید نمیخوایت جدا بشه پسره برگشت گفت نمیخوام 

این زن به درد من نمیخوره! البته مداوم با آدمهای مختلف خیانت می‌کرد دختره میدونست ولی چون خودش اصرار کرده بود .....

به هرحال مادر مدر حق داشتن

اون موقع چشماش فقط عشق میدید البته بعدش دختره خجالت میکشید نمیخوایت جدا بشه پسره برگشت گفت نمیخوام& ...

راستش ۲ ساله باهمیم تا حد خیلی زیادی خودش و خانوادش رو میشناسم میدونم آدم صادق و مهربون و چشم پاکیه از همه لحاظ هم عالیه 

فقط خانواده من ندیده و نشناخته گفتن نه 

بله سه سال تموم زجر کشیدم  برا همین میگم نمیشه  سعی کن اشتباه منو تکرار نکنی

واسه من برعکس خانواده آقا خیلی دوستم دارن مخصوصا مادر و برادرشان

خانواده من ندیده و نشناخته گفتن نه و کلی مخالفت کردن