2777
2789
عنوان

خدایاکمکم کن

1055 بازدید | 54 پست

سلام دوستان گفتم که دختردایی ام یواشکی عقدکرده بایه مردافغان الان پسره فرارکرده ودختردایی من هشت ماهه حامله اس بنظرتون سرپرستی بچه روبرعهده بگیرم یانه بنظرتون به شوهرم بگم این بچه روپیداکردم ماهشت سال ازدواج کردیم والان دوسال اقدامیم واسه بچه مستاجرهستیم وضعیت مالی متوسطی داریم یاخودموقاطی این ماجرانکنم لطغامسخره نکنیداین یه هفته به اندازه کافی استرس کشیدم ومغزم قفل اینم بگم الان من تنهااومدم خونه مادرم ودختردایی ام هم اینجاست 

گاهی انسانم آرزوست

نه.بچه پدر داره فردا ادعا میکنم

مادرش اشناست فردا ادعا میکنم

ب همسرت دروغ نگو زندگیت بر باد میره

دوست من ده سال اقدام بود.بعد ده سال خدا دو تا دختر بهش داد.اولی ای وی اف دومی طبیعی

نکن این کار رو

تو مرا جان وجهانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونشو نمیدونم 

ولی تو رو به خدا بهش بگو هر چی هم که شد خب بچه رو آخر آخر کار میزاری پرورشگاه 

هشت ماهس گناه داره😭

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

اخه میخوان بچه روسقط کنن

اون با خودشه

تو اجازه نداری بدون مشورت با شوهرت همچنین کاری کنی

اون خانم هم بدون اجازه شوهرش اجازه نداره نه بچه رو سقط کنه نه ب کسی واگذار کنه

ب نظرت این بچه بزرگ بشه تو هر چقدر مادری کنی اون مادر خودش رو میخواد

این مسئله چیزی نیست ک پنهانش کرد

تو مرا جان وجهانی
اونشو نمیدونم  ولی تو رو به خدا بهش بگو هر چی هم که شد خب بچه رو آخر آخر کار میزاری پرورشگاه&n ...

باورت میشه فقط دلم کباب واسه اون بچه دیروزباگریه رفتم براش چنددست لباس گرقتم چرایه بچه انقدرباید مظلوم باشه خیلی خسته ام اززندگی

گاهی انسانم آرزوست
اون با خودشه تو اجازه نداری بدون مشورت با شوهرت همچنین کاری کنی اون خانم هم بدون اجازه شوهرش اجازه ...

پسره گفته من برگشتم کشورم وتوهم بچه روسقط کن من اونجاازدواج کردم وبرنمیگردم ایران

گاهی انسانم آرزوست
باورت میشه فقط دلم کباب واسه اون بچه دیروزباگریه رفتم براش چنددست لباس گرقتم چرایه بچه انقدرباید مظل ...

😭

شوهرت قبول نمیکنه اگه بهش بگی درسته؟

اگه بگی پیداش کردی آخر سر دروغه رو نمیشه؟😞

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

اگه خیلی دوست داری ب همسرت بگو

دوست ندارم ولی نمیتونم ببینم یه موجودزنده روبلایی سرش بیارن یابخوان بذارنش پرورشگاه ازعکس العمل شوهرمم خیلی میترسم 

گاهی انسانم آرزوست
😭 شوهرت قبول نمیکنه اگه بهش بگی درسته؟ اگه بگی پیداش کردی آخر سر دروغه رو نمیشه؟😞

نمیدونم بدجورگیرکردم شوهرم ادم عصبیه  تحصیلکرده اس یکبارطلاق گرفتیم وای برگشتیم بهم بچه هاروهم دوست داره 

گاهی انسانم آرزوست
دوست ندارم ولی نمیتونم ببینم یه موجودزنده روبلایی سرش بیارن یابخوان بذارنش پرورشگاه ازعکس العمل شوهر ...

پس نکن

هر کسی مسئول اعمال خودشه.اگه دنیا اومد حمایت مالی ش کن البته با اجزه شوهرت ک بچه رو نزاره پرورشگاه

تو مرا جان وجهانی
پس نکن هر کسی مسئول اعمال خودشه.اگه دنیا اومد حمایت مالی ش کن البته با اجزه شوهرت ک بچه رو نزاره پر ...

اخه دختردایی امومیشناسم ادم درستی نیست ادم هوسبازیه میدونم مادرخوبی نمیشه وفردامیره دنبال یه پسردیگه 

گاهی انسانم آرزوست
اخه دختردایی امومیشناسم ادم درستی نیست ادم هوسبازیه میدونم مادرخوبی نمیشه وفردامیره دنبال یه پسردیگه ...

چطور میخوای با همچین زنی معامله کنی و فرزندش رو ب فرزندی قبول کنی؟؟

تو مرا جان وجهانی