2777
2789
عنوان

خدایاکمکم کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1076 بازدید | 54 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

به نظر من اگه قسمت باشه اون بچه توسط شما و همسرتون حفظ بشه، حتمن قبول میکنه و خدا به دل شوهرتون میندازه که قبول کنه. اصلا اینکه بگید پیداش کردید و ... درست نیست، به هر حال همسرتون هم میخاد ازش مواظبت کنه. بعدم اینکه باید انقدر بزرگوار باشی که حتمن هستید که اینده وقتی خودتونم بچه دار شدید این بچه رو مثل بچه خودتون دوست داشته باشید. حتمن رضایت شوهرت رو بپرس 

اگه واقعا هم نمیخای شوهرت بفهمه، تو مسجد و ... بسپار شاید یه والدین خوب براش پیدا کنن که هر دو طرف با این قضیه کنار بیان 

سلام عزیزم تورو خدا ازت خواهش میکنم جوابم بده لطفا اسم خودم زهراست، دوتا حاجت دارم بهشون میرسم؟؟&nb ...

سلام دوست خوبم نگران نباش موفقیت داری کمی طول میکشه اون گرفتاری مالی ولی برطرف میشه امسال یه زیارت برات افتاده نمیدونم مشهدیاکربلا انشالله رفتی منویادت نره التماس دعا🙂

گاهی انسانم آرزوست
میدونم الان با کسی دیگه اس دوسش داره؟؟ اخرش خیلی با حرفاش دلموشکست.. پشیمون میشه حستون میگه..؟ 

بااونم درگیری داره ذاتش اینجوریه کلاادم درگیریه 

گاهی انسانم آرزوست
میدونم الان با کسی دیگه اس دوسش داره؟؟ اخرش خیلی با حرفاش دلموشکست.. پشیمون میشه حستون میگه..؟ 

چیزی بجزناراحتی بااین پسرنداری درسته بهت فکرمیکنه ولی بدردت نمیخوره

گاهی انسانم آرزوست