یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
من میگم از خیرش بگذر.ولی نزار سقطش کنه شوهرت رو در جریان هر کاری ک میکنی قرار بده
نمیتونم به شوهرم بگم چون آبرومـون میره شوهرم جایگاهش بالاست واینجورمنم میرم زیرسوال.نکته یدوم اینه که این دخترداییم یواشکی عقدکرده وهیچکس خبرنداره وحتی الانم که شکمش بالا اومده نمیخواد به خونواده اش احترام بذاره یاقبول کنه اشتباه کرده وهنوزدایی ام وبرادراش خبرندارن فقط زن دایی ام میخوادصورت مسئله روپاک کنه که دخترشوبتونه شوهربده
عزیزم گفتی حس ششم هستی میشه لطفا بگی پول سفته جورمیشه؟ یکی هم اینکه کار شوهرم اونجاییکه نیخام جورمی ...
پول سفته واسه کیه واسه خودت یا یکی دیگه اس اسم بهم بدی خیلی بهترمیتونم جوابتوبدم دیروزیه خانومی گفتن واسه خودموخواهرم اسم ندادبعدمن هردوروجابجاگفتم وسوتفاهم پیش اومد