2777
2789
عنوان

خدایاکمکم کن

| مشاهده متن کامل بحث + 1055 بازدید | 54 پست
چطور میخوای با همچین زنی معامله کنی و فرزندش رو ب فرزندی قبول کنی؟؟

منظورت ازذات پاک واینچیزاست نمیدونم بخدامن کتاب ریحانه بهشتی روخریدم همش اونومیخونم که یه مادرچقدربایدحواسش باشه ولی میگم خدایا خودت به این طفل کمک کن 

گاهی انسانم آرزوست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من میگم از خیرش بگذر.ولی نزار سقطش کنه شوهرت رو در جریان هر کاری ک میکنی قرار بده

نمیتونم به شوهرم بگم چون آبرومـون میره شوهرم جایگاهش بالاست واینجورمنم میرم زیرسوال.نکته یدوم اینه که این دخترداییم یواشکی عقدکرده وهیچکس خبرنداره وحتی الانم که شکمش بالا اومده نمیخواد به خونواده اش احترام بذاره یاقبول کنه اشتباه کرده وهنوزدایی ام وبرادراش خبرندارن فقط زن دایی ام میخوادصورت مسئله روپاک کنه که دخترشوبتونه شوهربده 

گاهی انسانم آرزوست
پناه بر خدا از شر شیطان

این یه هفته انگارعزیزی ازدست دادیم انقدرکه منومادرم مبهوت شدیم وترس داریم به مادرم میگم یکی دیگه خطاکرده دهن وزندگی ماتلخ شده فقط ازخدامیخوام کمکمون کنه ممنونم دوست خوبم کمی ارومم کردی

گاهی انسانم آرزوست
خواهش میکنم لطفاً لطفاااا میشه راهنماییم کنید 

خواهش میکنم راهنماییم کنید

من چند روز پیش کنکور دادم امسال میرم دانشگاه ؟ اگه میرم دولتی یا آزاد 

و نظر علیرضا در موردم چیه ؟ تو رابطه هست ؟

نمیتونم به شوهرم بگم چون آبرومـون میره شوهرم جایگاهش بالاست واینجورمنم میرم زیرسوال.نکته یدوم اینه ک ...

سلام عزیزم تورو خدا ازت خواهش میکنم جوابم بده لطفا

اسم خودم زهراست، دوتا حاجت دارم بهشون میرسم؟؟ 

مشکل مالیمون کی حل میشه و از این وضعیت رها میشیم؟؟ 

کربلا و مشهد کی قسمتم میشه؟؟؟

ای انکه دوست دارمت، اما ندارمت جایت همیشه در قلبم درد میکند...
عزیزم گفتی حس ششم هستی میشه لطفا بگی پول سفته جورمیشه؟ یکی هم اینکه کار شوهرم اونجاییکه نیخام جورمی ...

پول سفته واسه کیه واسه خودت یا یکی دیگه اس اسم بهم بدی خیلی بهترمیتونم جوابتوبدم دیروزیه خانومی گفتن واسه خودموخواهرم اسم ندادبعدمن هردوروجابجاگفتم وسوتفاهم پیش اومد

گاهی انسانم آرزوست
پول سفته واسه کیه واسه خودت یا یکی دیگه اس اسم بهم بدی خیلی بهترمیتونم جوابتوبدم دیروزیه خانومی گفتن ...

برای شوهرم ، اسمشوبالا گفتم

لطفا کارشم بگو اونجایی که مدنظرمونه جورمیشه؟اگه اره ،کی؟

..........