ناراحتم . ناخواسته شد . برای دومین بار دارم مادر میشم . شوهرم وقتی شک داشتیم میگفت برو بندازش . قرص بخور بیوفته . اما امروز ک آزمایش دادم و فهمیدیم واقعا باردارم میگه نه ندازی ها . خوشحال شده و میگه خدا روزی رسونه . اما من با سابقه ی بچه ننه ای ک شوهرم داره و گاهی قهر میره خونه مادرش چشمم ترسیده .خودشم گرونی هم هست .مخارج سنگینه نگرانم . برای خودمم ناراحتم ک دیگه عمرم همش صرف بچه داری میشه . تازه میخواستم یه نفسی بکشم دخترم اب و گل کمی در اومد بود... چون یهویی شد ناراحتم و آمادگی نداشتم اینجوری شدم ...بنظرتون بندازمش گناهه؟؟ فک کنم قلبش تشکیل نشده باشه هنوز.
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
الان همین دخترت انقد کمک حالت میشه از تنهایی هم نجاتش دادی وقتی نگاشون میکنی یه لبخند قشنگ میزنی که همدیگه رو دارن.چرا اینقدر یه دفعه هر چی فکر منفیه ریختی تو وجودت.شوهرها اکثرا بچه ننه ان تو ایران. کاری هم نمیشه کرد
خیلی شرایط سختیه من که داغونم شوهرم محکومم کرده به سکوت تا میام حرف از خیانتش ب ...
ببین خواهرانه بهت میگم الان ک بارداری فکرت رو مشغول نکن . درسته سخته اما بخاطر خودت و بچه ات .این چندماه بارداری رو سعی کن فراموشی بگیری . سکوت کن . ب خودت برس . چون تجربه ثابت کرده بچه هایی ک مادرشون تو بارداری ناراحت بودن بچه های افسرده ای میشن . نزار این اتفاق بیوفته .معذرت میخوام اما بگو ب جهنم ک هر غلطی کرده .حالا ک باردارم و مادرم باید اولویتم فعلا بچه باشه . بعد زایمانت وقت برای سوال جوابش زیاده .خودش از روی بچه خجالت میکشه و درست میشه.
الان همین دخترت انقد کمک حالت میشه از تنهایی هم نجاتش دادی وقتی نگاشون میکنی یه لبخند قشنگ میزنی که ...
اره دخترم طفلکی کلی ذوق داره .امروز وقتی جواب رو گرفتیم گفت بریم یه لباس نی نی بخریم . ان شالله عزیزم . ممنونم پیاماتون حال دلم رو خوب کرد🌸 خدا عوض بده بهتون.
ای جانم . 🥰طفلی ها حق دارن تک فرزندی سخته... گاهی ک ب مشکل میخورم یا دلم میگیره ب برادرام زنگ میزنم آروم میشم . دخترم میگه خوشبحالت تک فرزند نیستی. دلم خیلی براش میگرفت . میگفتم آینده این بچه ها بدون خواهر و برادر چقدر اذیت بشن. اما الان ته دلم برای دخترم خوشحالم .ب ارزوش رسید.خدا ب دلش نگاه کرد.
قول داد قسم خورد دیگه تکرار نمیکنه تا حرف میزنم میگه قول دادم تکرار نشه دیگه تموم کن
خوب دیگه ادامه نده . یا باید شهامت داشته باشی و قید همه چی رو بزنی و تمومش کنی این زندگی رو ک نمیشه چون بارداری و نمیشه طلاق بگیری . آینده بچه ات خراب میشه
یا باید فراموش کنی و بهش یه فرصت دوباره بده . دیگه ام هی نبش قبر نکنی چون جز ضرر سودی نداره . درسته کارش خیلی وقیحانه و بد بوده .اما باید یه فرصت دیگه بدی . باهاش برای آخرین بار در این مورد حرف بزن.بگو من فراموش میکنم بخاطر بچه و زندگیمون . اما دیگه تکرار نشه .دیگه تموم کن این موضوع رو .چون خود خوری میکنی .سودی برات نداره.