2777
2789
عنوان

بچه ها باردارم اما....😔

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین اوضاع خودتو زندگیت چجوریه  من بااینکه میخواستم و اقدام کردیم ولی یهو وسطخیانت و ناراحتی ف ...

انشالله زندگیت رو ب راه بشه عزیزم . درکت میکنم . منم ماه پیش دعوا داشتم با شوهرم .قهر رفته بودم میخواستم جدا بشم . نگو همون موقع باردار بودم و نمیدونستم . چشمم ترسیده از زندگیم میگه باز کارم ب قهر اینا نکشه.

🏖🏕🎠🍋🎄  یه عالمه روزای قشنگ پیش روته   🎄🛫🏡🚘🌈🌛🌞 

عزیز اون الان یک انسانه میخوام مسیله شرعیشو بگم عزیزم وقتی باردار شدی ربطی نداره روح داشته باشه یانه چون میگن قبل ۴ ماهگی روح نداره مهم نیست قبلش باشه یا بعد درهرصورت گناهه گلم نگرانم نباش خدا خودش کمکت میکنه خداروشکر باز اون بچت از ابو گل دراومده یکم راحت تری به کسانی فکرکن که سالها انتظار بچه دارن ولی قسمت نشده این بچه نگاه لطف خداس نگران نباش خداکمکت میکنه تیشالا خدا حفظش کنه یه بچه شیرین و صالح بشه براتون من خودم تازه ازدواج کردم ولی عاشق بچم اماشوهرم میگه نه تازه ازدواج گردیم قدرشو بدون عزیز😁❤

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

وای بارداری تو اینجور مواقع وحشتناکه برات ارزوی ارامش میکنم

بخدا حال دلم خوب نیس اصلا 

نه میتونم دوسش داشته باشم نه میتونم دوسش نداشته باشم

فکر اینکه از من بچه میخواست ولی به غریبه عشق میداد حال میداد داغونم کرده

با دستگاه باردار شدم . خودشم همیشه بازم جلوگیری طبیعی داشتیم . اینسری اینجوری شد.

دستگاه رو باید مرتب چک میکردی😬 

اگ هم با دستگاه هم شوهرتون جلوگیری میکردن .حتما خیری توشه ک باردار شدین مبارکه 

یه کوچولو دعام میکنی ب آرزوم برسم؟     

دخترت چندسالشه اگه ۵۰ ۵۰ی اصلا اصلا سقط نکن که بعدش فقط افسردگی و عذاب وجدان داری‌.  من نزدیک ...

دخترم ۹سالشه . خوشحاله چون از تک فرزندی بیزار شده . انشالله همیشه سلامت باشی عزیزم.

با دستگاه باردار شدم . خودشم همیشه بازم جلوگیری طبیعی داشتیم . اینسری اینجوری شد.

مطمن باش این خواست خدا بوده خیلیا هم پیشگیری نمی کنن ولی بچه دار نمیشن خداتو شکر کن 

خدایا کاش به من میدادیش منی که هشت ساله منتظر این روزم

عزیزم💔 از خدا میخوام خیلی زود یه نی نی سالم و صالح بهت بده . امین.

انشالله زندگیت رو ب راه بشه عزیزم . درکت میکنم . منم ماه پیش دعوا داشتم با شوهرم .قهر رفته بودم میخو ...

خیلی شرایط سختیه 

من که داغونم 

شوهرم محکومم کرده به سکوت 

تا میام حرف از خیانتش بزنم دعوا میکنه ،بخدا حرفام شده هناق🥺🥺 

انشالله هر چی خیره برات رقم بخوره گلم 🤲🤲🌹

عزیز اون الان یک انسانه میخوام مسیله شرعیشو بگم عزیزم وقتی باردار شدی ربطی نداره روح داشته باشه یانه ...

ممنون عزیزم ⚘️🌷 حرفات آرومم کرد . 

ان شالله ب وقتش خدا بهتون یه اولاد سالم و صالح بده . 

بخدا حال دلم خوب نیس اصلا  نه میتونم دوسش داشته باشم نه میتونم دوسش نداشته باشم فکر اینکه ...

قشنگ میتونم غمتو حس کنم من رو خیانت اصن بیش ازحد حساسم روانم نابود میشه البته برای همه سخته حالتو کاملا درک میکنم ایشالا ازکارش پشیمون شده باشه وجای بخشش تودلت هنوز باشه