ناراحتم . ناخواسته شد . برای دومین بار دارم مادر میشم . شوهرم وقتی شک داشتیم میگفت برو بندازش . قرص بخور بیوفته . اما امروز ک آزمایش دادم و فهمیدیم واقعا باردارم میگه نه ندازی ها . خوشحال شده و میگه خدا روزی رسونه . اما من با سابقه ی بچه ننه ای ک شوهرم داره و گاهی قهر میره خونه مادرش چشمم ترسیده .خودشم گرونی هم هست .مخارج سنگینه نگرانم . برای خودمم ناراحتم ک دیگه عمرم همش صرف بچه داری میشه . تازه میخواستم یه نفسی بکشم دخترم اب و گل کمی در اومد بود... چون یهویی شد ناراحتم و آمادگی نداشتم اینجوری شدم ...بنظرتون بندازمش گناهه؟؟ فک کنم قلبش تشکیل نشده باشه هنوز.
ببین اوضاع خودتو زندگیت چجوریه من بااینکه میخواستم و اقدام کردیم ولی یهو وسطخیانت و ناراحتی ف ...
انشالله زندگیت رو ب راه بشه عزیزم . درکت میکنم . منم ماه پیش دعوا داشتم با شوهرم .قهر رفته بودم میخواستم جدا بشم . نگو همون موقع باردار بودم و نمیدونستم . چشمم ترسیده از زندگیم میگه باز کارم ب قهر اینا نکشه.
عزیز اون الان یک انسانه میخوام مسیله شرعیشو بگم عزیزم وقتی باردار شدی ربطی نداره روح داشته باشه یانه چون میگن قبل ۴ ماهگی روح نداره مهم نیست قبلش باشه یا بعد درهرصورت گناهه گلم نگرانم نباش خدا خودش کمکت میکنه خداروشکر باز اون بچت از ابو گل دراومده یکم راحت تری به کسانی فکرکن که سالها انتظار بچه دارن ولی قسمت نشده این بچه نگاه لطف خداس نگران نباش خداکمکت میکنه تیشالا خدا حفظش کنه یه بچه شیرین و صالح بشه براتون من خودم تازه ازدواج کردم ولی عاشق بچم اماشوهرم میگه نه تازه ازدواج گردیم قدرشو بدون عزیز😁❤
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
بخدا حال دلم خوب نیس اصلا نه میتونم دوسش داشته باشم نه میتونم دوسش نداشته باشم فکر اینکه ...
قشنگ میتونم غمتو حس کنم من رو خیانت اصن بیش ازحد حساسم روانم نابود میشه البته برای همه سخته حالتو کاملا درک میکنم ایشالا ازکارش پشیمون شده باشه وجای بخشش تودلت هنوز باشه