2777
2789
عنوان

یه بچه کافیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3693 بازدید | 165 پست
نگا یه پکیج رفتاری میخواد تا یواش یواش دخترت برگرده رو روال اولا خودت گریه کردن جیغ زدن خودزنی و کل ...

من یکم از لحاظ روحی بهم ریخته ام احساس میکنم الان وقت بچه دار شدنم نبود چون اصلا حوصلشو ندارم البته وقتهایی ک دوتایی تنهاییم بیش از اندازه قربون صدقش میرم اونم یاد گرفته دم ب دقیقه میاد بوسم میکنه سعی میکنم خودمو خوب کنم صبرمو ببرم بالا اونروز چون دوبار پشت سرهم سر موضوعات مختلف گریه کرد اعصابم خورد شد خودمو زدم 

بخدا شبا موقع خواب عذاب وجدان میگیرم میگم حتما مادر خوبی نیستم...

البته شوهرمم مقصره اصلا اعصاب نداره یکم ک گریه میکنه داد و بیداد میکنه گریش شدیدتر میشه البته پسرمنم خیلی لوسه یه نمونه بگم مثلا امروز سر سفره بلند شدم اب بیارم به شوهرم گفتم لقمه بده بهش شوهرم درست کرد خواست بهش بده زد زیر گریه بدو بدو اومد دنبالم چیشده چیشده؟ هیچی بابا بمن لقمه داد سر اینجور چیزا.. اوقاتمون تلخ میشه 

یا مثلا چند روز پیش اتاق بودم گفت اب بده گفتم برو بابا بده  رفت گفت بابا اب میدی شوهرم گفته بله بدو بدو اومده اتاق با گریه مامان بابا گفت بله 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
هزار ماشاا.. خدا نگه شون داره. خانه داری؟

سلامت باشی عزیزم ،ممنون 

بله با افتخار 😎😎 

فعالیت اجتماعی دارم ولی شاغل به اون معنی که هر روز صبح تا فلان ساعت بیرون باشم نه

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا دخترم تنهاس اطرافیانو میبینه هی میگه چرا من داداش ابجی ندارم البته الان حامله ام همش میگم کاش زودتر باردارمیشدم 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

سلام

کافیه بنظرم

بازم باهمسرتون مشورت کنید

من وهمسرم ازاول خواستگاری وعقد توافقمون بریکی بود

پشیمون هم نشدیم

پسرمم میگه خواهرو برادر نمیخواد

الان ۱۳ سال و سه ماهه هست و سرش شلوغه و اصلا تنها نیست

اصلا نمیشه یه نسخه برای همه پیچید.اگربه تربیت وبقیه چیزای بچه ها بتونین برسین ،هرچه بیشتربهتر.من خودم دوتا دارم وحالا که کارازکارگذشته خیلی پشیمونم که کاش بیشترمیاوردم.

من یکم از لحاظ روحی بهم ریخته ام احساس میکنم الان وقت بچه دار شدنم نبود چون اصلا حوصلشو ندارم البته ...

پیشنهاد میکنم حرفهای دکتر موسوی رو گوش کنی. پیج داره. ایشون معتقد به استقلال بچه هست بچه رو آزاد بگذارید

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

حالا که حرفهای همه رو شنیدم به همه حق دادم چون شرایط و توانایی های هرکسی فرق داره. انسانها باید بر اساس شرایط خود بسنجنن

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
واه....دوا نیستی حدقل درد نباش.....این همه یاس و نومیدی از کجا....قشنگ معلومه شیطان تو عمق قلبت جا ک ...

خب خداراشکر ک انقدر چشم‌بصیرت داری ک شیطان درون قلب منو با ی جمله دیدی افرین شماره بده برامون دعا بنویسی با این حجم بصیرت 

بله کافیه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵