نگا یه پکیج رفتاری میخواد تا یواش یواش دخترت برگرده رو روال
اولا خودت گریه کردن جیغ زدن خودزنی و کلا حرکات هیستریکی رو مطلقا ترک کن بچها از ما یاد میگیرن تو عصبانیت چکار کنن
دوما از نطر محبت کاملا تامینش کن باهش بازی کن وقت ویژه بذار بغلش کن نازش کن ارتباط لمسی و کلامی زیاد داشته باش
سوما نذار به مرحله گریه برسه ما مادرا میفهمیم الانه که گریه بچه دربیاد حواسشو اون موقع پرت کن ا.. یه سوسک سیاه اون بالایه ا... یکی درمیزنه یجوری حواسشو پرت کن
چهارم اولی که رسید به گریه بدون توجه به خواسته تو گریش حواسش رو پرت کن مثلا من همیشه یه خاطره که مثلا براش جالب بوده و جدید هم اتفاق افتاده در این مواقع برای بچم تعریف میکنم مثلا یادته اون روز رفته بودیم فلان جا بعد بابا نزدیک بخوره زمین بیفته تو آبا و... دیگ خودشم بحرف میگیرم یادش میره داشته گریه میکرده
در مرحله پنج اگ دیدی با همه اینکارا اون هنوز داره حرف خودشو جیغ میزنه و گریه میکنه پاشو برو بگو مامانم هروقت گریهات تموم شد بیا باهم حرف بزنیم و اصلا محلش نده اگر اومد دنبالت بگو ا... گریهات تموم شد؟ صورتشو پاک کن اگ دیدی باز داره گریه میکنه همونطور خونسرد بگو من فکر کردم گریهات تموم شده میخواستیم بریم باهم فلان کار رو بکنیم ولی مثل اینکه هنوز شما میخوای گریه کنی خب عیب نداره برو هروقت گریهات تموم شد بیا