2777
2789
عنوان

یه بچه کافیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3692 بازدید | 165 پست
والا دور و ور من اونایی که دو تا بچه (پسر دختر) دادن هم پشیمونن چه برسه به تک فرزندی

از چی پشیمونن؟ متوجه نشدم؟

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
بخاطر اینکه به گریه هاش پاسخ دادید‌  چندبار بذار تا میتونه گریه کنه چند سالشه؟

دوماه دیگ میشه سه ساله 

موقع گریه اصلا نمی‌فهمه هر چقدر باهاش حرف میزنم

فقط اون چیزی ک میخواد رو تکرار میکنه 

مثلا امروز از آب میوش یکم خوردم فقط میگفت بخر بخربا جیغ خودمو ک زدم آروم شد 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظر من یا اصلا بچه نیارین اگرم میخاین بیارین 2 تا بیارین بچه گناه داره تک تنها و تو خونه های کوچیک آپارتمانی و بچه تک فرزند بیشتریا لوسن چون مادر پدر خیلی توجه میکنن 

از چی پشیمونن؟ متوجه نشدم؟

وقتی بچه ها همجنس نباشن بزرگ که میشن هر ‌دوشون یجور تنها میشن خالم خیلی پشیمونه میگه کاش تو زمان خودش یکی دیگه میاوردم

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
دوماه دیگ میشه سه ساله  موقع گریه اصلا نمی‌فهمه هر چقدر باهاش حرف میزنم  فقط اون چیزی ک ...

نکن دختر بدترش داری میکنی داری یادش میدی یجز گریه خودزنیم بکنه

بذار گریه کنه یک ساعت دو ساعت اصلا محلش نده بگو هروقت گریت تموم شد بیا باهم حرف بزنیم دو سه بار که ببینه گریش برات مهم نیست یاد میگیره که باید صحبت کنه نه گریه

دوماه دیگ میشه سه ساله  موقع گریه اصلا نمی‌فهمه هر چقدر باهاش حرف میزنم  فقط اون چیزی ک ...

بچه منم اینجوریه خوراکیشو نباید بخورم اگه بخورم گریه میکنه اذیتم میکنه گریه نق میزنه  ولی واسه دومی اقدام کردم 

نکن دختر بدترش داری میکنی داری یادش میدی یجز گریه خودزنیم بکنه بذار گریه کنه یک ساعت دو ساعت اصلا م ...

همه اینارو میگم زشت میشی گریه میکنی نمی‌فهمم چی میگی 

اعصابم نمیکشه خواهر 😪 

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
به این فک کن ممکنه یکیش بیفته یه شهر یا کشور اون یکی یه جای دیگه بچه رو‌مستقل و اجتماعی بار بیاری ه ...

احسنت واقعا

بچه منم اینجوریه خوراکیشو نباید بخورم اگه بخورم گریه میکنه اذیتم میکنه گریه نق میزنه  ولی واسه ...

تنها خوراکی نیست واسه هرچیزی اینجوریه 

آویزون منم هست هر کی هر چی میگه مامان این اونو گفت بابا اینجوری کرد خاله اونجوری کرد با گریه 

راضی که هستم، اما با چیزایی که از دنیا دارم میبینم سرشار از استرس و عذاب وجدانم، چون میدونم آینده ی ...

دقیقا حرف من. واقعا زندگیا خیلی سخت شده

تنها خوراکی نیست واسه هرچیزی اینجوریه  آویزون منم هست هر کی هر چی میگه مامان این اونو گفت بابا ...

بچت لوسه اگه بچه ی اطرافش بچه های دیگه باشه همش با اونا بازی کنه کمتر لوس میشه آویزون مادر پدر نیس

دقیقا حرف من. واقعا زندگیا خیلی سخت شده

از همه نظر سخت شده...

گرمایش زمین

کم آبی

بی بند و باری و فسادی که روز به روز به اسم روشنفکری داره بیشتر میشه

و..... کلیییی چیز دیگه

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

بچت لوسه اگه بچه ی اطرافش بچه های دیگه باشه همش با اونا بازی کنه کمتر لوس میشه آویزون مادر پدر نیس

بخاطر همین میخوام بزارمش مهد 

حتی موقع بازی با بچه هاهم میاد هر چی بشه بجای جواب دادن ب طرف مقابل میاد بمن میگ 

بخاطر همین میخوام بزارمش مهد  حتی موقع بازی با بچه هاهم میاد هر چی بشه بجای جواب دادن ب طرف مق ...

بچت تنها بوده بلد نیس همش جات باشه لوس میشه بزارمش مهد کم کم یاد میگیره بدی تک فرزندی همینه لوس میشن 

همه اینارو میگم زشت میشی گریه میکنی نمی‌فهمم چی میگی  اعصابم نمیکشه خواهر 😪

نگو اصلا نمیخواد هیچی بگی گریش که شروع شد تو برو تو اشپزخونه به کارات برس هرچی اومد پیشت خودتو بزن به نفهمیدن یک ساعت دو ساعت بذار گریه کنه دو سه بار که اینجوری طولانی گریه کنه محلش ندی میفهمه خبری نیست دیگ گریهاش جمع میشه