بخاطر اینکه به گریه هاش پاسخ دادید چندبار بذار تا میتونه گریه کنه چند سالشه؟
دوماه دیگ میشه سه ساله
موقع گریه اصلا نمیفهمه هر چقدر باهاش حرف میزنم
فقط اون چیزی ک میخواد رو تکرار میکنه
مثلا امروز از آب میوش یکم خوردم فقط میگفت بخر بخربا جیغ خودمو ک زدم آروم شد
درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
به نظر من یا اصلا بچه نیارین اگرم میخاین بیارین 2 تا بیارین بچه گناه داره تک تنها و تو خونه های کوچیک آپارتمانی و بچه تک فرزند بیشتریا لوسن چون مادر پدر خیلی توجه میکنن
بذار گریه کنه یک ساعت دو ساعت اصلا محلش نده بگو هروقت گریت تموم شد بیا باهم حرف بزنیم دو سه بار که ببینه گریش برات مهم نیست یاد میگیره که باید صحبت کنه نه گریه
نکن دختر بدترش داری میکنی داری یادش میدی یجز گریه خودزنیم بکنه بذار گریه کنه یک ساعت دو ساعت اصلا م ...
همه اینارو میگم زشت میشی گریه میکنی نمیفهمم چی میگی
اعصابم نمیکشه خواهر 😪
درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
آویزون منم هست هر کی هر چی میگه مامان این اونو گفت بابا اینجوری کرد خاله اونجوری کرد با گریه
بچت لوسه اگه بچه ی اطرافش بچه های دیگه باشه همش با اونا بازی کنه کمتر لوس میشه آویزون مادر پدر نیس
بخاطر همین میخوام بزارمش مهد
حتی موقع بازی با بچه هاهم میاد هر چی بشه بجای جواب دادن ب طرف مقابل میاد بمن میگ
نگو اصلا نمیخواد هیچی بگی گریش که شروع شد تو برو تو اشپزخونه به کارات برس هرچی اومد پیشت خودتو بزن به نفهمیدن یک ساعت دو ساعت بذار گریه کنه دو سه بار که اینجوری طولانی گریه کنه محلش ندی میفهمه خبری نیست دیگ گریهاش جمع میشه