2777
2789
عنوان

یه بچه کافیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3692 بازدید | 165 پست

الان دخترمن گفت مامان هر وقت نی نی آوردی ما هم جشن بگیریم تو اینستا  جشن تعیین جنسیت بگیریم پنج سالشه منم گفتم نه مامان دیکه نی نی نمیارم تو هستی بسه. یهووو بغض کرد گریهههه که چرا نمیاری اخه من داداش میخام 😂😂کفتم حالا از کحا معلوم داداشه گفت اخه من ادخترتم دیگه 

ولی کلن سخته من تازه راحت شدم دوس ندارم ب دومی فک کنم. 

تو این شرایط و زمان این سوال پرسیدن نداره 

همه بخاطر هزینه هاش میگن یکی اما از ته دل بیشتر میخوان ...

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راضی که هستم، اما با چیزایی که از دنیا دارم میبینم سرشار از استرس و عذاب وجدانم، چون میدونم آینده ی خوبی در انتظار زمین نیست مگر اینکه معجزه ای بشه! اگه به عقب برگردم همین یه بچه رو هم به این دنیا دعوت نمیکردم

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

توانشو ندارم. شاغلم مادرم در قید حیات نیست خیلی سختی میکشم در حق بچه هم ظلم میشه

به این فک کنم بعد از تو و همسرت،بچت همخون نمیخواد تو این دنیا؟

درخواست دوستی نمیپذیرم
چراااا😃

از دستش

فقط کافیه یه اتفاقی بیفته آنقدر گریه میکنه نفسش بند میاد منم ک زورم بهش نمیرسه بزنمش هم بعدش عذاب وجدان میگیرم 

خودمو زدم حرصم خالی شه

درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم  زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
به این فک کنم بعد از تو و همسرت،بچت همخون نمیخواد تو این دنیا؟

به این فک کن ممکنه یکیش بیفته یه شهر یا کشور اون یکی یه جای دیگه

بچه رو‌مستقل و اجتماعی بار بیاری همدمی خواهد داشت

غیراجتماعی باشه با همون همخونشم نمیتونه ارتباط بگیره

از دستش  فقط کافیه یه اتفاقی بیفته آنقدر گریه میکنه نفسش بند میاد منم ک زورم بهش نمیرسه بزنمش ...

بخاطر اینکه به گریه هاش پاسخ دادید‌ 

چندبار بذار تا میتونه گریه کنه چند سالشه؟

درخواست دوستی نمیپذیرم
حتما بدرم میخوره میپرسم دیگه

فوایدش اینه بچت تنها نمیمونه اگه فاصله ی سنیشون کم باشه و خوب تربیت بشن باهم همبازی میشن وبین روابط پدرومادر نمیان ووقتی بزرگتر بشن پشتو پناه هم میشن تک فرزندی یعنی همه ی حواسو خواسته و ارزوهاو فشار روی اون تک فرزنده ولی اگه دویا چنتا باشن این مسائل تقسیم میشه وسختیشم اینه که به هرحال بچه مسئولیت داره وهزینه داره البته ممکنه رزویش خوب باشه و وضعتون بهتر ازقبل بشه  و اینکه لازمه وقتو انرژی بذاری و گاهی از خوشیات بگذری و یکم فرزتر باشی تا هم به بچه داریت برسی هم خونه داری وهم  شوهرداریت کلا مدیریتت باید بهینه بشه وگرنه اذیت میشی