الان دخترمن گفت مامان هر وقت نی نی آوردی ما هم جشن بگیریم تو اینستا جشن تعیین جنسیت بگیریم پنج سالشه منم گفتم نه مامان دیکه نی نی نمیارم تو هستی بسه. یهووو بغض کرد گریهههه که چرا نمیاری اخه من داداش میخام 😂😂کفتم حالا از کحا معلوم داداشه گفت اخه من ادخترتم دیگه
ولی کلن سخته من تازه راحت شدم دوس ندارم ب دومی فک کنم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
راضی که هستم، اما با چیزایی که از دنیا دارم میبینم سرشار از استرس و عذاب وجدانم، چون میدونم آینده ی خوبی در انتظار زمین نیست مگر اینکه معجزه ای بشه! اگه به عقب برگردم همین یه بچه رو هم به این دنیا دعوت نمیکردم
اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه
من یک دختر 2 سال 2 ماهه دارم الان 2 ماهه تو اقدامم واسه دومی با وجود اینکه کمکی ندارم باخودم میگم بچم گناه داره تک باشه دیدم خانواده شوهرم چقدر افسوس میخورن
فقط کافیه یه اتفاقی بیفته آنقدر گریه میکنه نفسش بند میاد منم ک زورم بهش نمیرسه بزنمش هم بعدش عذاب وجدان میگیرم
خودمو زدم حرصم خالی شه
درمن یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار دنیا را من میکنم زمانی ک ازمن میپرسند خوبی؟ ومن باید یک تیمارستان هفتاد تختخوابی را ارام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم ....🤍دیدم ک برنداشت کسی نعشم از زمین..خود نعش خود به شانه گرفتم گریستم...🖤
فوایدش اینه بچت تنها نمیمونه اگه فاصله ی سنیشون کم باشه و خوب تربیت بشن باهم همبازی میشن وبین روابط پدرومادر نمیان ووقتی بزرگتر بشن پشتو پناه هم میشن تک فرزندی یعنی همه ی حواسو خواسته و ارزوهاو فشار روی اون تک فرزنده ولی اگه دویا چنتا باشن این مسائل تقسیم میشه وسختیشم اینه که به هرحال بچه مسئولیت داره وهزینه داره البته ممکنه رزویش خوب باشه و وضعتون بهتر ازقبل بشه و اینکه لازمه وقتو انرژی بذاری و گاهی از خوشیات بگذری و یکم فرزتر باشی تا هم به بچه داریت برسی هم خونه داری وهم شوهرداریت کلا مدیریتت باید بهینه بشه وگرنه اذیت میشی