2789

بچه اولیه؟ 

❤️ تنها چیزی که باعث شد رضایت بدم و بیام روی کره ی زمین، بودن بین عاشقان علی (ع) و سر گذاشتن به تربت حسینش و سر کردن یادگار همسرش بود ❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

اقدام شب تخمک گذاری 

خوردن سیاه دانه و عسل از یک ماه قبل 

خوردن ویتامین ای از یک هفته قبل . یک روز درمیون هر دونفر 

خوردن ویتامین دی یک هفته قبل یکی توسط مادر

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدااا دست خداست 

من بچه اولم رژیم رعایت کردم دختر شد

بچه دومم وقتی فهمیدم بچه چقدر عزیزه.. 

برام مهم نبود جنسیت 

بی هیچ رژیم پسر شد

هر چی خدا بخواده 

وقتی به دستش آوردی، یادت نره چقدر میخواستیش🙂

اقدام شب تخمک گذاری  خوردن سیاه دانه و عسل از یک ماه قبل  خوردن ویتامین ای از یک هفته قب ...

من همه این کارا رو ناخواسته کردم

یعنی کلا برای اینکه باردار شم نه پسر شه 

چون آمپول زدم دقیقا لحظه تخمک گذاری اقدام داشتیم

الان دوقلو دارم یعنی هردو پسرن؟😐

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤
من همه این کارا رو ناخواسته کردم یعنی کلا برای اینکه باردار شم نه پسر شه  چون آمپول زدم دقیقا ...

اینا که حتمی نیستن 

اگه همسان باشن بله احتمالا هر دو از یک جنس . 

توکل بر خدا سالم باشن إن شاالله 💕💕🌿🌿

اینا که حتمی نیستن  اگه همسان باشن بله احتمالا هر دو از یک جنس .  توکل بر خدا سالم باشن ...

نا همسانن تو دوتا کیسن

فقط از خدا میخوام سالم و صالح باشن 

و خدا کمکم کنه بتونم به سلامت دنیا بیارمشون 

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤
من همه این کارا رو ناخواسته کردم یعنی کلا برای اینکه باردار شم نه پسر شه  چون آمپول زدم دقیقا ...

این ویتامین ای و دی رو دکتر بهتون گفته بود ؟ 

من چند سال پیش نتیجه ی تحقیقات خودم بود 

به هر کی هم گفتم نتیجه گرفت 

دکترا هم ای رو میگن ؟ 

من دوره قاعدگیم نا منظمه چطور روز دقیق تخمک گذاریمو بدونم؟

با کیت تخمک گذاری از داروخانه 

و علائم اون روز که شامل ترشح سفیده تخم مرغی هست