2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بیا من دوستت بگو بهم چی شده

خیلی ضعیفم من تو این دنیا هیچ خوشیی نداشتم افسرده شده بودم تااینکه یکی اومد انقد گفت اگه بامن باشی دوباره شاد میشی منم قبول کردم حالم باهاش خوب بود تااینکه کاش لال میشدمو مشکلمو بهش نمیگفتم وقتی گفتم بابام شیشع میکشه ترکم کرد بعدش بهم مثل یه سرگرمی نگاه کرد بعرسم رفت حالا دیگه اونم ندارم 🥺البته مشکلم شکست عشقی نیست اون فقط یه دلیل بود برا حال خوبم کلا از وقتی بچه بودم افسردم همش تو دعوا بزرگ شدم انقد استرس گرفتم تو محیط خونه اعصاب شدم وسواس فکریم گرفتم ترس از جمع دارم وقتی جمع میرم باید ضبط گوشیم روشن باشه که بعدا چک کنم که حرف اشتباه نزده باشم دیوونه شدم 

چرا حالت خوب نیست گلم

خیلی ضعیفم من تو این دنیا هیچ خوشیی نداشتم افسرده شده بودم تااینکه یکی اومد انقد گفت اگه بامن باشی دوباره شاد میشی منم قبول کردم حالم باهاش خوب بود تااینکه کاش لال میشدمو مشکلمو بهش نمیگفتم وقتی گفتم بابام شیشع میکشه ترکم کرد بعدش بهم مثل یه سرگرمی نگاه کرد بعرسم رفت حالا دیگه اونم ندارم 🥺البته مشکلم شکست عشقی نیست اون فقط یه دلیل بود برا حال خوبم کلا از وقتی بچه بودم افسردم همش تو دعوا بزرگ شدم انقد استرس گرفتم تو محیط خونه اعصاب شدم وسواس فکریم گرفتم ترس از جمع دارم وقتی جمع میرم باید ضبط گوشیم روشن باشه که بعدا چک کنم که حرف اشتباه نزده باشم دیوونه شدم 

چی ناراحتت کرده؟ 

خیلی ضعیفم من تو این دنیا هیچ خوشیی نداشتم افسرده شده بودم تااینکه یکی اومد انقد گفت اگه بامن باشی دوباره شاد میشی منم قبول کردم حالم باهاش خوب بود تااینکه کاش لال میشدمو مشکلمو بهش نمیگفتم وقتی گفتم بابام شیشع میکشه ترکم کرد بعدش بهم مثل یه سرگرمی نگاه کرد بعرسم رفت حالا دیگه اونم ندارم 🥺البته مشکلم شکست عشقی نیست اون فقط یه دلیل بود برا حال خوبم کلا از وقتی بچه بودم افسردم همش تو دعوا بزرگ شدم انقد استرس گرفتم تو محیط خونه اعصاب شدم وسواس فکریم گرفتم ترس از جمع دارم وقتی جمع میرم باید ضبط گوشیم روشن باشه که بعدا چک کنم که حرف اشتباه نزده باشم دیوونه شدم فقط منتظرم از فکرو خیال سکته قلبی اینا بکنم ولی بازم زنده ام انگار دارن شکنجم میکنن 

نوشتی ۲۱ ساله دانشجو. 

این که میگی اشتباه کردم در مورد پدرم گفتم و ترکم کرد نشون میده عشقی در کار نبوده پس شکست عشقی محسوب نمیشه.  چون آدم عاشق پای عشقش میمونه و هزار کار میکنه تا به دستش بیاره.  همون بهتر که رفت.  سخته ولی تو قوی باش. 

بعد گفتی هرحا میری صدات و ضبط میکنی تا بعدا گوش بدی لطفا تمرین کن اینکارو بذازی کنار.  اصلا گوشی نبر.  بگو اتفاقا اومدم که اشتباه صحبت کنم اتفاقی نمی افته همه ی ما آدما هزاران اشتباه داریم مهم اینه سعی کنی درست حرف بزنی محکم باشی. 

تو بچگی سختی کشیدی عصبی شدی دعوا دیدی الان محکم باش فقط خودت میتونی به خودت کمک کنی.  برو سر کار تو اجتماع باش خود به خود قوی میشی

نوشتی ۲۱ ساله دانشجو.  این که میگی اشتباه کردم در مورد پدرم گفتم و ترکم کرد نشون میده عشقی در ...

اره عشق که در کار نبود ولی اونم حق داشت شاید من اصلا نباید به ازدواج فکر کنم چون هرموردی برام پیش اومده تحقیق کردن و بخاطر این موضوعات نتونستم مثل بقیه دخترا باشم عشق رو گذاشتم کنار ولی همش حرفاش میاد تو ذهنم میگم من واقعا لیاقتشو نداشتم هرچقدم سعی کنم خودمو ببرم بالا با خانوادم قضاوت میشم اصلا اونا چیکار کنن خب فقیرن بعدشم بابامم حتما مشکل داشته که رفته سراغ این چیزا ولی الان ترک کرده بااینکه دیره بهش گفتم خب بابام ترک میکنه گفت ولی همه دیگه میدونن بهم گفت اگه بابات تورو بکشه چی از اون موقع تصورم نسبت بهت عوض شد من نمیتونم ب بابام بگم دختر معتادو میخام من انقد خوار و ضعیف بودم که بهش التماس کردم باشه ازدواج نمیکنیم ولی ترکم نکن براهمین هیچ وقت خودمو نمیبخشم ک خودمو پیشش کوچک کردم

خیلی ضعیفم من تو این دنیا هیچ خوشیی نداشتم افسرده شده بودم تااینکه یکی اومد انقد گفت اگه بامن باشی د ...

عزیزم متاسفانه شرایط سخت بچگی و خانوادگی باعث اعتماد به نفس پایین و اضطراب و افسردگی در شما شده...

گلم خودتو دوس داشته باش،به دیگران توجه نکن،برای شادی و موفقیت خودت تلاش کن ببین در چه زمینه ای استعداد داری کل تمرکزت رو برای پیشرفت استعداد و ارزوهات بزار... مثلا علم و دانش و تحصیل،هنر،ورزش.....

وابستگی به افراد رو از خودت دور کن و با اعتماد به نفس بالا دنبال اهداف زندگیت باش. 

خیلی ضعیفم من تو این دنیا هیچ خوشیی نداشتم افسرده شده بودم تااینکه یکی اومد انقد گفت اگه بامن باشی د ...

عزیزدلم ایشالا خدا جواب قلب ناراحت و دل شکستتو میده

بدو بیا بغلم 

دنیا به هممون یه خواب راحت یه روز بی دغدغه و شاد بدهکاره

همونی که دلش پیش تو گیره
اره عشق که در کار نبود ولی اونم حق داشت شاید من اصلا نباید به ازدواج فکر کنم چون هرموردی برام پیش او ...

ای بابا حالا مگه کی بوده.  چرا برات مهمه.  کی گفته کوچیک شدی؟ همه ی ما هزاران حرف در طول عمرمون به هزاران نفر میزنیم اگر قرار باشه به تک تک حرفامون فکر کنیم و احساس کوچیکی بهمون دست بده که دیگه نمیتونیم حرف بزنیم نمیتونیم زندگی کنیم.  سعی کن اون آدم رو از زندگیت و از ذهنت بندازی بیرون .  اون و بسپر به خدا. خدارو شکر که پدرت ترک کرده.  الحمدالله.  فقیر بودن که عیب نیست تلاش نکردن عیبه.  درست و تموم کن سعی کن یه کاری پیدا کنی تلاش کن برای بالا کشیدن خودت. به این فکر نکن که وای دیگه کسی نمیاد سراغم.  انقدر تلاش کن تا بقیه حسرت بخورن برای بدست آوردنت.  به نظرم اعتماد به نفست خیلی پایینه.  مامانت چیکار میکنه؟ چند نفرین؟ 

۴ نفر هیچی خونه دار ولی خیلی برام تلاش میکنه حتی به جای بابام 

قدرش و بدون.  قدر خانوادت و بدون و هیچ جا کوچیکشون نکن و به کسی هم اجازه نده. فقط به درس و شغل و درآمد و آینده خوب فکر کن. تمرکزت رو اینا باشه.  بقیه چیزا و حرفا رو بریز سطل زباله.  فکرت و مشغول این نکن مه بقیه چه تصوری در موردت دارن.