2777
2789
عنوان

بیاین یه لحضه

18 بازدید | 18 پست

یه دلیل بیارن چرا به هرکی میگن دوست پسرم افغانیه مسخره میکنن میگن کات کن اون اصلا شبیه افغان ها نیس ولی نمیدونم چرا اکثرا دید خوبی نسبت به افغان خا ندارن و بدشون میاد

چون چندشن

با من از صبر صحبت نکنید اونقدر صبر کردم که غوره ها حلوا نشدند و گندیدند خراب شدن اعصاب منم خراب شده. آقایون سایت درخواست ندن من اعصاب ندارم قصد دوستی آشنایی صحبت با هیچ مردی ندارم از همه مردا متنفرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با ایرانی ازدواج میکنی هزار و یک مشکل پیش میاد، چه برسه به افغان که زن رو ماشین جوجه کشی میدونن و چند همسری هستن اکثرا، فرهنگها زمین تا آسمان، چقد افغانی شنیدی که تو خاک خودمون چقد تجاوز و جنایت کردن؟؟؟ من که ابدأ دید مثبتی به افغان جماعت ندارم، با اینکه تبریز هستیم و خدارو شکر یه دونه افغانی هم اینجا راه ندادیم و از نزدیک افغانی ندیدم تا حالا، اما خب عصر، عصر ارتباطات هست و همه به خوبی میدونن بسیاری از افغانی ها آدمای درستی نیستن

با ایرانی ازدواج میکنی هزار و یک مشکل پیش میاد، چه برسه به افغان که زن رو ماشین جوجه کشی میدونن و چن ...

نمیدونم راست گفته بود بهم یان ولی درمورد بچه اصلا اونجوری فک نمیکنه بهم میگفت همون دوتا بسته زیادی سخته

نمیدونم راست گفته بود بهم یان ولی درمورد بچه اصلا اونجوری فک نمیکنه بهم میگفت همون دوتا بسته زیادی س ...

دختر جان بشین سرجات، بخدا که تا آخر عمر خجالت خواهی کشید که بگن شوهرت کجایی هس تو بگی افغانی، ولش کن، پسرای دسته گل وطن خودت رو ول کردی و چسبیدی به افغانی؟؟؟ فردا پس فردا برا بچه هات کلی مشکلات قانونی اینا پیش خواهد اومد در مورد اقامت و شناسنامه و ثبت نام مدرسه و....

برا همیشه هی تو دلت استرس خواهی داشت، چون دوتا ملیت هستین کلی دردسر داره در مورد قوانین و... پا رو د ...

خانوادم والا میگن مگر از جنازه ما رد بشی بزاریم این پسره ببرت مامانم میگه افغانی ها دختر و از خانوادش میخرن می بره بلا سرت میاره میگه میبرتت افغانستان میخای چیکار کنی

خانوادم والا میگن مگر از جنازه ما رد بشی بزاریم این پسره ببرت مامانم میگه افغانی ها دختر و از خانواد ...

حق با مامانت هس، بخدا اگه صد سال هم بی شوهر می موندم، حتی با رده بالاترین افغانی هم ازدواج نمیکردم، حتی اگه فوق تخصص هم می بود🤭😂