2777
2789
عنوان

امروز خونه مادرشوهرم بودیم

440 بازدید | 25 پست

سر سفره نوشابه ریخت روش بعد پاشد رفت لباسشو عوض کنه دگ نیومد همه غذاشونو خوررن من رفتم بالا ببینم چرا نیومد بعد دیدم موهاش خیسه گفتم بهش رفتی حموم با یه لحنی گفت نه 

منم خیلی ناراحت شدم گفتم تقصیر منه ک اومدم ببینم چرا نیومدی سالادت مونده بعد اومدم پایین 

میخاست بره سرکار اصن نیومد از من خدافظی کنه با داداشش رفت دم در و رفت سرکار منم خیلی ناراحت شدم بهش پیام دادم داداشت شده همه زندگیت دگ بجا اینکه بیای با من خدافظی کنی همجا اونو بگیر کنارت ج نداد

واقنم همینه هرروز باهمن 

من هرشب بش زنگ میزدم بنظرتون بش زنگ بزنم دلیل بی محلیشو بپرسم یا بزارم خودش بیاد حرف بزنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم شوهرشو میگه

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍

خود درگیری داره ها 

این رفتارا چیه اخه آدم با زنش همچین رفتاری نمیکنه که

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بذار خودش بیاد ابدا زنگ نزن 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خب از چی؟بنظرت زنگ بزنم بپرسم یا بزارم خودش بیاد بگه

نه دیگه وقتی پی ام دادی ج نداده شماهم زنگ نزن..

هروقت پی ام داد یا زنگ زد ی کوچولو سرد باش بعدش پیگیر شد بپرس

∙∙·▫▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ خوشبختے یعنے : طعم شیرین چهار نـ؋ـرـہ هامون💕 ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫ₒₒ▫ᵒᴼᵒ▫▫·∙∙
نه دیگه وقتی پی ام دادی ج نداده شماهم زنگ نزن.. هروقت پی ام داد یا زنگ زد ی کوچولو سرد باش بعدش پیگ ...

ن پی ام میده ن زنگ میزنه تا وقتی بیاد خونه باید منتظر باشم