2777
2789
عنوان

امروز پسرمو بردم مهد دلم گرفت🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 28 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای ننه قربوووون😭😭😍😍

ببرش اول پارک هدایتش کن طرف بچه ها باهاشون بازی کنه 

یک روز در میون هم ببرش مهد فقط در حدی ک با بچه ها اشنا بشه 

بعد از یکی دوهفته ببرش بزارش مهد خودت برو حیاط بشین بگو من تو حیاطم تو با بچه ها بازی کن 

دخالتم نکن از بقیه بچه ها نخواه ک بازیش بدن 

بزار خودش از همین سن مستقل بشه

دیگه زن مهرداد نیستم💔

من دو سال و هفت ماهش بود گذاشتم مهد ، بمن گفتن برو نمون ، روز اول دلم خیلی گرفت حتی گریه کردم ولی الان خداروشکر میکنم چون خیلی اجتماعی شده با همه راحت ارتباط میگیره، قبل مهد فقط جیغ میزد با بچه ها بازی نمیکرد

بعضی بچه ها خیلی نا مهربونن منم دیروز پسرم رو برده بودم اسکیت خورد زمین یه دختری که شاید دو سه سال بزرگتر بود گفت خداروشکر خوردی زمین پسرم ۵ سالشه خیلی ناراحت شدم

Belle سابق
دلم گرفت همش مبگم نکنه بره تنها بمونه باهاش بازی نکنن منم نباشم

نترس کم کم ارتباط میگیرن باهم

به مربی هم بسپار حواسش باشه

اینهمه وابستگی خوب نیست بذار مستقل شه بچه

🏃🏻‍♀️

فک کنم سن بچت که کمه برای مهد ولی اگه میخوای بفرستیش مهد ۵ دقیقه برای  روز اول کافیه   روز دوم ۱۰ دقیقه سوم ۱۵ دقیقه بذار و بعدش برگردون خونه تا کم کم عادت کنه وگرنه سختش میشه و همش گریه میکنه 

نترس کم کم ارتباط میگیرن باهم به مربی هم بسپار حواسش باشه اینهمه وابستگی خوب نیست بذار مستقل شه بچ ...

منم واسه همین میخوام بفرستمش مهد میدونم اسیب میبینه از وابستکی زیاد قبلا پیش مامانم میموند جدیدا نمیمونه فقط میگه خودم باشم