2777
2789
عنوان

عروس هلندی

942 بازدید | 45 پست

کیا دارن؟🍃

من سه روزه که خریدم

میشه نکات مهم رو به من بگید؟

تجربیاتتون

مثل غذاهایی که باید بدم یا ندم بهش

جای خوابش

اسباب بازی هاش؟

از چی خوشش میاد از چی بدش میاد؟

ممنون میشم

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

عموم بهش تخمه میداده 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عموم بهش تخمه میداده 

بله پرنده فروش براش تخمه هم داد ،منم شکستم و در ظرف دونش ریختم مرسی😘☘️🌹

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
تخمه دوست داره  ناز کردن سرش رو خیلی دوست داره  صدای بلند نباید پیشش باشه اصلا

ممنونم ازت،بله درسته💜❤️🌹

من دارم چند ماهشه،؟  اطلاعاتم کامله سوالی داری بپرس

فکر کنم هفت ماهشه(شنیدم که پرنده فروش به همسرم گفت)،خاکستری،پسره،بلد نیستم لینک بذارم😕...

از دیروز غروب نمیدونم چه بلایی سر چشم چپش آورده بیشتر وقتا میبنده

سرحاله شکر خدا،ولی مدفوعش سبزه،البته خیار و کاهو میدم میخوره،نمیدونم،یعنی مریض شده؟

😬

سلام کاربر گرامی، اگر بالغ نیست و جوجه هست، بهش صحبت کردن بیاموز 

متشکرم🌹هفت ماهه بالغ محسوب میشه؟😅

اینا هم مثل ما شخصیت های منحصر به خودشونو دارن 

تخمه بخاطر چرب شدن کبدش بهش نده

نمیدونم چند وقتشه 

جوانه ها حبوبات نخود سبز هویج سیب توت فرنگی برنج قهوه ای بلغور گندم 

مرغ ماهی ابپز بدون ادویه و نمک وپیاز 

سبزی خوب و تمیز شسته با پارچه تمیز آبگیری شده سیب زمینی آبپز هندونه بدون تخمه ( مغزیجات درحد ماهی یه ذره تشویقی)( ماکارانی بدون روغن و رب)

( موز خیار گوجه اسفناج سرخ کردنی ممنوع زرد آلو آلو شلیل طالبی خربزه اکیدا ممنوع )

من دارم چند ماهشه،؟  اطلاعاتم کامله سوالی داری بپرس

تقویتی بهش چی میدی؟

غذا بیشتر چی بدم بخوره؟

تخم مرغ آبپز دوس نداره

مولتی ویتامین شوهرم از داروخانه دامپزشکی خرید(داخل سرنگ بهش داد و گفت دو هفته تاریخ انقضا داره😕)

منم دو قطره ریختم داخل آبش

فکر کنم هفت ماهشه(شنیدم که پرنده فروش به همسرم گفت)،خاکستری،پسره،بلد نیستم لینک بذارم😕... از دی ...

هفت ماهه احتمال سخن گو شدنش کمه

غذا براش مخلوط ارزن و کتان بزار و روزی ۱عدد تخمه با پوست بده ک خودش بشکنه بخوره تخمه بیشتر نده ک کبدش چرب میشه

چشماش احتمالا ظرف غذاش مناسب نیس و اذیت شده

خیار و کاهو هم زیاد نده هفته ای ۱تا ۲بار چون اسهال میشه

ذرت و حبوبات و میوه و مغزیجات هم گاهی بده بهش

برنج و شکلات و نون و کیک هم اصلا نده

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤

سلام گلم من و همسرم پرورش پرنده عروس هلندی داریم 

غذا ارزن و کتان مخلوط فعلا که فصل تابستان هست کتان کم باشه 

جلو باد کولر نباشه .توی آفتاب مستقیم نباشه 

قفس فضله گیر داشته باشه چون ممکنه فضله شو بخوره و مریض بشه.تا جای امکان هر روز کف قفس تمیز بشه و ظرف غذا و آب رو هرروز عوض کنید.جوانه گندم .سفیده تخم مرغ آب پز و رنده شده روش کمی تخم خرفه بریزید هفته ای یا ده روزی یه بار بهش بدین .هویج رو رنده ریز و آبگیری کنید تفاله شو بهش بدین .اینا رو فعلا یادم بود 

اینا هم مثل ما شخصیت های منحصر به خودشونو دارن  تخمه بخاطر چرب شدن کبدش بهش نده نمیدونم چند و ...

ازت ممنونم خیلی لطف کردی،پس دیگه خیار نمیدم بهش،میوه کلا نمیخوره😅 هفت ماهشه،بالغ محسوب میشه؟میتونه کلمه بگه آیا؟ توی این سه روز اصلا صدا در نیاورده😅😅 فقط وقتی ماساژش میدم و دستمو میبرم عقب،یه صدا میده که لطفا به ماساژ ادامه بده🤣🤣🤣