2777
2789
عنوان

عروس هلندی

| مشاهده متن کامل بحث + 968 بازدید | 45 پست
تقویتی بهش چی میدی؟ غذا بیشتر چی بدم بخوره؟ تخم مرغ آبپز دوس نداره مولتی ویتامین شوهرم از داروخان ...

تقویتی نمیدم

همین تنوع غذایی ک داشته باشه کافیه

اره اونه بده بخوره ولی دیگ نخر خوده دارو الکی هم باعث مسمومیت میشه

ناخن و نوکش هم چندماه یبار ببر دامپزشک کوتاه کنه

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤
هفت ماهه احتمال سخن گو شدنش کمه غذا براش مخلوط ارزن و کتان بزار و روزی ۱عدد تخمه با پوست بده ک خودش ...

چشم دستت درد نکنه،عیبی نداره که حرف نزنه ولی به مرور صداش در میاد دیگه؟ توی این سه روز اصلا حرف نمیزنه،فقط هنگام ماساژ صدا میده که بیشتر ماساژم بده و دستتو عقب نبر🤣🤣🤣

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چشم دستت درد نکنه،عیبی نداره که حرف نزنه ولی به مرور صداش در میاد دیگه؟ توی این سه روز اصلا حرف نمیز ...

اگه ماده باشه صداش فقط جیغه یا نهایتا سوت

ولی نر باشه از ۳ماهگی میشه سخن گوش کرد

به شکت اعتماد کن. به اعتمادت شک...🖤
سلام گلم من و همسرم پرورش پرنده عروس هلندی داریم  غذا ارزن و کتان مخلوط فعلا که فصل تابستان هس ...

خیلی لطف کردی ممنونم،میگم یکی از چشماش رو از دیروز نمیدونم چیکار کرده با خودش گاهی میبنده،خودش خوب میشه؟تقویتی چی براش بخرم؟ مثلا مولتی ویتامین....!اسم خاصی داره؟ 

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
اگه ماده باشه صداش فقط جیغه یا نهایتا سوت ولی نر باشه از ۳ماهگی میشه سخن گوش کرد

هههه متوجهم،پسره،عاشق آینه هست و به عروس هلندی های اینترنت که میخونن خیلی با دقت نگاه میکنه🤣🤣امیدوارم به مرور حرف بزنه لااقل سوت بزنه😐😕🍃

تقویتی نمیدم همین تنوع غذایی ک داشته باشه کافیه اره اونه بده بخوره ولی دیگ نخر خوده دارو الکی هم ب ...

چشم درست میگی🌹❤️

هرچی میاد جلو دستش میجوه یا تکه تکه میکنه،یک دقیقه آروم نمی مونه،کنترل همیشه توی دهنشه🤣🤣 با اون زبون گنده ش😅😅😅😬 صبح تا شب توی خونه آزاده،فقط شبا میره تو قفس،من براش لامپ روشن نمیذارم شبا،ممکنه بترسه؟

ازت ممنونم خیلی لطف کردی،پس دیگه خیار نمیدم بهش،میوه کلا نمیخوره😅 هفت ماهشه،بالغ محسوب میشه؟میتونه ...

بلوغش ارتباطی با صحبت کردنش نداره هرچقدر محیط اطرافش امن و پرصحبت باشه بچه براش راحت تر صحبت کنه 

هرکس برسه یه چیزی بگه اذیت میشه 

یه کلمه رو ضبط کن صبح وشب پونزده دقیقه که بیدار میشه پونزده دقیقه قبل خوابش 

طی روز هم صحبت کن باهاش محبت کن 

آره میوه رو کمتر دوست دارن این ها.

ظرف غذاش رو بردارگرسنه که شد برای خودت سیب و هویج بزار تو ظرف بشین کنارش بخور طوطیا دوست دارن با ما غذا بخورن چند بار گرسنه باشه و این فقط در دسترس باشه دیگه تسلیم میشه 

ذرت بخر توی تابه اصلا روغن نریز نمک نریز پفیلا درست کن براش اینم بشین کنارش بخور تو بخوری و گرسنه باشه میاد سمتش 

پفیلا بدون نمک و روغن رو همیشه در دسترش بزار غیر از ظرف غذای کمکیش و اصلیش

گندم و بلغور اینارو بپزی عزیزم

سفیده تخم مرغ و کلم بروکلی وهویج و رنده کن براش بزار

بلوغش ارتباطی با صحبت کردنش نداره هرچقدر محیط اطرافش امن و پرصحبت باشه بچه براش راحت تر صحبت کنه&nbs ...

ای خدا چه بامزه گفتی همرو،خیلی گوگولی هستن عروس ها،چشم،چه نکات جالبی! حتما این کارو میکنم

هیچ برنامه ای برای حرف زدنش نداشتم بلد نبودم،ضبط صدا عالی بود،لطف کردی،ممنونم❤️❤️🌹آرامش گرفتم از حرفات🦋🐦

چشم درست میگی🌹❤️ هرچی میاد جلو دستش میجوه یا تکه تکه میکنه،یک دقیقه آروم نمی مونه،کنترل همیشه توی ...

مولتی ویتامین هم خوبه اما نه زیاد که باعث مسمومیت بشه .تخمه زیاد بهش ندید .غذای چرب که روغن داشته باشه اصلا نخوره .کاهو و سبزیجات زیاد بهش ندید همون هفته یا ده روزی یکبار کامل شسته و خشک بشه بعد یه تیکه کوچولو بزارید بخوره .تاب و نردبان تو قفس بزارید بازی کنه .اگر آروم و دستی هست هر روز یک یا دوبار از قفس بیارید بیرون .

تمنا میکنم  چشمش چی شده ؟

از دیروز غروب نمیدونم با ناخنش یعنی چشمشو اذیت کرده؟؟؟

از بس با همه چی ور میره🤣🤣 گاهی میبنده

خوب نگاه کردم،هیچ تورم قرمزی اشک آب ترشح نداره

گاهی کاملا باز میکنه و میگم خدایا شکرت خوب شد،ولی باز میبینم میبنده

باورت نمیشه براش دعای توسل خوندم بلکم شفا پیدا کنه،انقدر دلم میسوزه🥺🥺

مولتی ویتامین هم خوبه اما نه زیاد که باعث مسمومیت بشه .تخمه زیاد بهش ندید .غذای چرب که روغن داشته با ...

چشم حتما متشکرم🌹❤️🌹❤️🌹از صبح ساعت هفت تا دوازده شب در خانه آزاده،شب تا صبح در قفس در تاریکی خانه میخوابه،من براش لامپ روشن نمیذارم،کار بدی میکنم؟ میگم با ما بخوابه و یاد بگیره،اونم چیزی نمیگه🥺