2777
2789
عنوان

عروس هلندی

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 45 پست
ای خدا چه بامزه گفتی همرو،خیلی گوگولی هستن عروس ها،چشم،چه نکات جالبی! حتما این کارو میکنم هیچ برنام ...

فدای تو بشم عزیزم 

نزار مدفوع خواری کنه 

چیزی رو بجوئه یه وقت سیم باشه برق میگیرتش یا ممکنه تو روده ش بمونه 

طوطی های ما منو پیر کردن اینکه پزشک مولتی ویتامین رو تو سرنگ کشیده داده خیلی کار اشتباهی کرده دارو باید استریل باشه بگه آقا فلان دارو رو بخر روی سرنگ انسولین بهتون نشون بده چقدر بهش بده 

منم میخوام ویتامین بدم پزشکشون بنا به وزنشون تو شرایط اضطراری میده کلیه دارن کبد دارن اسیب میبنه

از دیروز غروب نمیدونم با ناخنش یعنی چشمشو اذیت کرده؟؟؟ از بس با همه چی ور میره🤣🤣 گاهی میبنده خوب ...

اگر تورم و آبریزش نداره و زیاد در اون حالت نیست طبیعی هست .اما اگر قرمز و متورم شد یا آبریزش داشت ببرید پیش دامپزشک .فقط این پرنده خیلی حساس هست هر تغییر داشت حتما دامپزشک ببرید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دیروز غروب نمیدونم با ناخنش یعنی چشمشو اذیت کرده؟؟؟ از بس با همه چی ور میره🤣🤣 گاهی میبنده خوب ...

نمیدونم کجایی کدوم منطقه ای ببرش دکتر معاینه ش کنه میدونم دوستش داری خدا حفظش کنه برات اینا عشقای خالصن ولی با دعا واقعا چیزی حل نمیشه کامل

چشم حتما متشکرم🌹❤️🌹❤️🌹از صبح ساعت هفت تا دوازده شب در خانه آزاده،شب تا صبح در قفس در تاریکی خانه ...

نور کم شب داشته باشه بهتره .از این لامپ های چراغ خواب که وقتی هم خاموش هستن کمی نور دارن رنگ آبی یا سبز بگیرید شب کنار قفسش یکم نور باشه بهتره

فدای تو بشم عزیزم  نزار مدفوع خواری کنه  چیزی رو بجوئه یه وقت سیم باشه برق میگیرتش یا مم ...

❤️❤️❤️

آره منم ناراحت شدم ههه که چرا اینجوری مولتی ویتامین داد

دو روز میدم بخوره،بعد میندازم دور،و دفعات بعد خودم هم با همسرم میرم،اون هرچی میگن زود میخره میاره،من انقدر سوال پیچ میکنم که یه چیز خوب براش تهیه کنم

میگم قرص اکسی وت خوبه براش؟ خیلی کم پودر کنم بریزم توی آبش اگه عفونت داره خوب بشه🥺 پیشگیری....

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
اگر اینطور باشه عالیه، شما همچنین موردی داشتید؟چند کلمه صحبت می کند؟

داشتم تا زبون باز میکنن میدمشون به صاحبشون خودش ادامه بده رنج دوری براشون مثل رنج دوری ماست از خونه و عزیزامون

نور کم شب داشته باشه بهتره .از این لامپ های چراغ خواب که وقتی هم خاموش هستن کمی نور دارن رنگ آبی یا ...

چشم،یدونه دارم اتفاقا براش روشن میکنم شب،ممنونم🌹

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
داشتم تا زبون باز میکنن میدمشون به صاحبشون خودش ادامه بده رنج دوری براشون مثل رنج دوری ماست از خونه ...

آخی عزیزم🥺❤️🥺❤️🥺

نمیدونم کجایی کدوم منطقه ای ببرش دکتر معاینه ش کنه میدونم دوستش داری خدا حفظش کنه برات اینا عشقای خا ...

من شهرستانم،ولی شوهرم گفت گویا داروخانه دامپزشکی گفته اون ور خیابون پزشک برای حیوانات هست ببرش پیش اون ببینه....حتما میبرمش گاهی وقتا🍃🍃🌷🌿اگه تا شنبه خوب نشه،صبح میبرمش🙂🌱🙂🌱

❤️❤️❤️ آره منم ناراحت شدم ههه که چرا اینجوری مولتی ویتامین داد دو روز میدم بخوره،بعد میندازم دور،و ...

مشکل همینکه سرچ میکنیم 

یه پزشک خوب باید راهنمایی کنه 

سایت ها حامیانن 

چیزی رو علمی نمیدونن طبق تجربه بیان میکنن 

خواهش میکنم سرچ نکن تمام این ها رو که برات گفتم تحت نظر پزشک بردم انجام میدم

اگر تورم و آبریزش نداره و زیاد در اون حالت نیست طبیعی هست .اما اگر قرمز و متورم شد یا آبریزش داشت بب ...

چشم متوجهم،نه الحمدلله در اون حد نیست،من میدونم کار خودشه هههه بی ادبی کرده حتما🤣🤣 اگه خوب نشه تا شنبه حتما صبح میبرم دکتر

هرپزشکی هم نه پزشک حاذق

پس باید دست به کار شم و پیدا کنم براش،حتما،درسته🌱🌹💜

مشکل همینکه سرچ میکنیم  یه پزشک خوب باید راهنمایی کنه  سایت ها حامیانن  چیزی رو عل ...

همینطوره،راست میگی،منم دیگه نمیرم سرچ کنم،دائم استرس میگیره آدم،همون دکتر خوبه🌹❤️🌱ممنونم ازت