2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره من خوردم فرقی نداره ازهرکدوم چه روزی یکی کوچیک بخوری چ بزرگ من اول کوچیکاخوردم چون برام راحت ترب ...

چاق شدی بعدش؟

اگه امضامو دیدی خواهرانه یه صلوات واسه درست شدن کار شوهرم بفرست.                         آخه دخترم بد جوری دلتنگشه.
اره حدوددوسال خوردم الانم هروقت یادم بیادمیخورم خیبی بازگشت نداشته فعلا

چند کیلو چاق شدی میشه بگی؟

چاقی کل بدن بود یا فقط صورت

اگه امضامو دیدی خواهرانه یه صلوات واسه درست شدن کار شوهرم بفرست.                         آخه دخترم بد جوری دلتنگشه.

قرص گین اپ بعد از یه مدت لکه بینی زیاد میشه مثلا بجز پریودی ۷ یا ۸ روز هم لکه بینی داری. تنبلی تخمدان و ناباروری و کبدچرب و جوش کمر و صورت و اگه طولانی مدت استفاده کنی پا درد میگیری . همه شون بعد از مدتی خودشونو نشون میدن عوارض هاش  .....  ماه اول روزی دو تا بخور یه بزرگ یه کوچیک و ماه دوم روزی یکی بزرگ و روز بعد کوچیک و ماه سوم یک روز درمیون بخور..... بعد از سه دوره که خوردی یه استراحت کن تا عوارض ها کمتر بشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز