2821
2789
عنوان

قرص گین اپ

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 34 پست
ای بابا چه بد ): من خیلی تحقیق کردم کسی این مواردو مطرح نکرد میشه بپرسم از کجا اینارو شنیدید؟چون نظ ...

این عوارض هایی هست که خودم توی بدنم دیدم. همه قرص های چاقی رو امتحان کردم... همشون بر میگردی ب وزن اولیت تازه لاغر و بی اشتها تر هم میشی. گین اپ های داروخانه عوارض نداره ولی اینا که از عطاری میگیری خیلی عوارض داره به من میگفتن باور نمیکردم... اپل خوردم پریود نمیشدم و عصبی میشدم..  گلکسی فت خوردم باز بهتر از قرص های دیگه بود فقط زخم معده گرفتم که قرص امپرازول خوردم خوب شدم..  گین اپ سینه خوردم حالت تهوع داشتم.... گین اپ کل بدن خوردم که کل بدنم پره جوش شد و خیلی میخابیدم وکبدم چرب شد و پریودیم نامنظم و لکه بینی زیاد.... فقط فقط گلکسی فت عالی بود من که میخام دوبارع شروع کنم...  برگشت هم که همشون دارن چون کورتون و دگزا دارن...  و از همه مهمتر بدنت ترک میخوره چون یدفعه چاق میشی این عوارض همه قرص های چاقیه ن تنها گین اپ 

نمیشه عاجی نمیشه هرکار کردم نشد اشتهام زیاد نیس یک روز غذام کم شه باز برمیگردم 

عزیزم منم خیلی تلاش کردم باقرص اینا.. نشد باکالری شماری تونستم ۲۶کیلو اضافه کنم 

ما گروه چاقی داریم روبیکا اگه خاستی عضوت میکنم 

خدایاشکرت که همیشه حواست بهم هست❤❤❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من مطمئن هستم که هیچ قرصی چاق نمیکنه مگر اینکه کورتون داشته باشه... کمترین عارضه اش پوکی استخوان و س ...

اره عزیزم یکی از عوارضش پوکی استخوان هست همه قرصای چاقی کورتن دارن 

اگه میخای چاق شی کالری شماری کن 

خدایاشکرت که همیشه حواست بهم هست❤❤❤