2821
2789
عنوان

قرص گین اپ

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 34 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کل بدن ۳۷کیلوبودم تا۶۵رسیدم االان فک کنم ۵۸ یا۵۹باشم

واقعامن رفتم واسه خواهرم بخرم گفت پودرش هست فقط.

میگفت قرصشو نداریم.

اگه امضامو دیدی خواهرانه یه صلوات واسه درست شدن کار شوهرم بفرست.                         آخه دخترم بد جوری دلتنگشه.
از دکترم مشاوره گرفتم گفتن اشکالی نداری  این قرص گیاهیه مکمل غذایی داره

عجیبه ک دکترا هم میگن عوارض نداره

داشت 

برا من عفونت و تنبلی تخمدان 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
قرص گین اپ بعد از یه مدت لکه بینی زیاد میشه مثلا بجز پریودی ۷ یا ۸ روز هم لکه بینی داری. تنبلی تخمدا ...

ای بابا چه بد ):

من خیلی تحقیق کردم کسی این مواردو مطرح نکرد میشه بپرسم از کجا اینارو شنیدید؟چون نظر دکتر هم شنیدم گف اشکال نداره

شاید از چیز دیگه ای باشه؟

از همین بود ،،،اطرافیانم خیلیا مصرف کردن باعثش شد 

البته برا اونا جوش هم داشت

خداروشکر من جوش نزدم 

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
:( کاش نمیخریدم انگار شما خیلی مطمعن هستی

من مطمئن هستم که هیچ قرصی چاق نمیکنه مگر اینکه کورتون داشته باشه... کمترین عارضه اش پوکی استخوان و سیاه شدن مفصل ران هست میتونی تو همین نی نی سایت سرچ کنی چه بلاهایی سر خیلیا اومده... من خودم 36 کیلوام با یه قد بلند حاضر نیستم سلامتیمو فدا کنم با خوردن این ات و اشغالا

از همین بود ،،،اطرافیانم خیلیا مصرف کردن باعثش شد  البته برا اونا جوش هم داشت خداروشکر من ...

ای بابا):

جوش رو ک در هرصورت دارم 

همین یه بسته رو استفاده کردم دیگه نمیخرم