2777
2789
عنوان

خانمای راننده یه لحظه میشه بیاین😔

1231 بازدید | 51 پست

خانما من چندوقته گواهی نامه گرفتم اما دیگه ننشستم پشت ماشین.حالا همسرم گیر داده بیا بشین.دیشب نشستم‌. خیلی گند زدم حالا نمیدونم چون ازبعد گواهی نامه ننشستم دیگه یا جی ولی خیلی خرابکاری کردم.کلا خیلی میترسم به جایی بزنم یاکسی بزنه بهم.سرعت عملم کنده.مثلا ازفرعی میخوام بیام اصلی کند عکس العمل نشون میدم دیر ترمز میکنم اصلا نمیدونم چم میشه.مردام که کتار آدم میشینن استرست بیشترمیشه.ویشب اومدم دنده عقب بگیرم نمیدونم چیشد ولی نزدیک بود برم تو دیوار شوهرم دستی کشید هرکارمیکروم ترمز نمی‌گرفت ماشین.اصن دیشب خیلی حالم بدشد میخواستم گریه کنم جلو شوهرم آبروم رفت احساس کردم نامید شده ازم.میشه یکم تجربه دراختیارم بزارین

من خانم نیستم . اصلا نترس . اگر فکر میکنی لازمه دو سه جلسه کلاس آموزشی بردار یا با شوهرت برو جای خلوت تمرین کن . توی خیابون از لاین وسط برو نه لاین کنار نه لاین سرعت . به بوق زدن راننده های دیگه توجه نکن . استرس نداشته باش . اعتماد به نفستو ببر بالا . مطمئن باش درست میشه . همه ما اولش مثل شما بودیم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوجلسه آموزشی برو حتما

اصن نمیدونم چرا هول میشم بعد مثلا اگه بخوام به یه کار دقت کنم مثلا سرپیچ حواسم باشه ماشین نیاد از سمت چپم اگه جلوم تپه ام باشه نمیبینم حواسمو میدم به همون یه کار اصن نمیتونم همزمان باهم انجام بدم همرو.مانانم میگه تجربه لازمه باید بشینی تا بیاد دستت با یه بار نشستن راننده نمیشی.

من خانم نیستم . اصلا نترس . اگر فکر میکنی لازمه دو سه جلسه کلاس آموزشی بردار یا با شوهرت برو جای خلو ...

اخه همین شوهرا یدترن من از هرکی شنیدم شوهرش کنارش نشسته بدتر خراب کرده.استرس میدن به آدم.

اخه همین شوهرا یدترن من از هرکی شنیدم شوهرش کنارش نشسته بدتر خراب کرده.استرس میدن به آدم.

دقیقا. من رانندگیم عالیه. یعنی همه جا میرم و‌میام‌. ولی اگر بعد این همه سال همسرم بشینه کنارم فکر میکنم فلجم

من خانم نیستم . اصلا نترس . اگر فکر میکنی لازمه دو سه جلسه کلاس آموزشی بردار یا با شوهرت برو جای خلو ...

چرا لاین وسط بهتره؟ من فکر می کردم لاین کنار که سرعت پایینه برای شروع رانندگی بهتر باشه

دقیقا. من رانندگیم عالیه. یعنی همه جا میرم و‌میام‌. ولی اگر بعد این همه سال همسرم بشینه کنارم فکر می ...

اره نمیدونم چرا .مامانم خودم با بابام دعواش میشد و گریه و زاری تا تنها نشست دیگه راه افتاد.من آخه ترسو ام تنهایی ام میترسم