2777
2789
عنوان

خانمای راننده یه لحظه میشه بیاین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1231 بازدید | 51 پست
بخدا ترجیح میدم ۱میلیون بدم با اسنپ برم بیام ولی پشت ماشین نشینم چون دیگرانم خیلی رعایت نمیکنن.همش ا ...

واقعنم همینه

بقول استادمون رانندگی تو ایران یک نوع خودسازیه!

من دست فرمونم خوب بود ی مدتم مینشستم اما ماشین فروختم و رانندگی بوسیدم گذاشتم کنار

انقد خودت زجر نده بگو نمیشینم و خلاص

(متاسفانه) امروزه در حوزه علمیه، دروس اخلاقیِ عملی و سیروسلوک الی الله و عرفانِ شهودی،بطورکلی ترک شده است.  (درحالیکه) آنچه (در حوزه) باید مهم باشد تربیت طلاب به تزکیه وتهذیبِ اخلاقِ عملی وعرفان شهودی است که ماراآشنابحقیقت اسلام میکندوانسانیت رابمامینمایاند.دورانی ک حقیر،نجف تحصیل میکردم نه تنها این دروس طالب نداشت بلکه منع میشد.درس اخلاق نبود،تفسیر وبیان معارف نبود،مطرود وممنوع بود،فقط جمال الدین گلپایگانی بودوبس،اوهم وقتی به نماز می آمدعبا برسرمیکشیدوازعارف بودن اوکسی خبرنداشت وگرنه اوراازنجف بیرون میکردند.بعضی از کتابفروشها که خرید و فروش کتب فلسفه را به نظر برخی مراجع حرام میدانستند کتابِ اسفارملاصدرا رابا انبر برمیداشتند تا دستشان نجس نشود! خدامیدانددرمدت اقامت درنجف،مورداصابت چه تهمتها بودیم و تحمل چه مشکلاتی نمودیم و باچه مرارتها و تلخیهای حقیقی روبرو بودیم.امید میرفت بعدانقلاب درحوزه برای تدریس اخلاقِ عملی ومعارفِ شهودی تاسیساتی نوین برپاشود آنهم نشد! بعدانقلاب، حقیر کتاب لب الباب درسیروسلوک رانوشتم(باموضوع عرفان وسیروسلوک). روزی ازحوزه آمدندوگفتندشما۲کتاب دیگربنویسیدیکی مختصرترازلب اللباب ویکی مشروحتروعمیقتر،تابرای طلاب تدریس شود، گفتم منعی نیست ولی خواندن این کتابهاتااندازه ای مفیداست ن بتمام معنا؛ آنچه جان حوزه هارا زنده میکندوروح اسلام رازنده مینمایدتدریس حکمتِ عملی وتربیت طلاب به عرفان شهودی است ک بنیاداولیه نفوس راتغییر میدهد وآنان رابه طهارت واقعی وحقیقی میکشاندواگرحوزه اینطورشود حاکمانی تربیت میشوندکه مثل دستپروردگان حقیقی رسول و حواریینِ امیرالمومنین علیهم السلام میشوندوقادرندباطهارت ونفس زکیه تاثیر بسیارعمیق درمردم کشورودنیا بگذارندوبه اسلام واقعی سوق دهند.پس ازمدتی جواب آمد که اخلاق وعرفان عملی مرز ندارد ک دسته بندی و تدریس شود!امااین جواب کامل نیس زیراهمانطورکه فقه و اصول و عربی مرزدارد،عرفانِ عملی واخلاقِ شهودی هم مرزداردوبایددنبال اهل خبره ش رفت وبدین بهانه حوزه راازین علوم خطیره ک حکم اساس وبنیان را دارندتهی وخالی نگذاشت.باذکراین مطالب علت اختفای علامه طباطباییهاووگلپایگانیهامشهودمیشودحتی بعدِانقلاب...(بخشی از کتاب روح مجرد اثرعلامه طهرانی رحمه الله)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصن نمیدونم چرا هول میشم بعد مثلا اگه بخوام به یه کار دقت کنم مثلا سرپیچ حواسم باشه ماشین نیاد از سم ...

نهایتا میخوای تصادف کنی دیگه یه بار 

اونم با سرعت کم شما مشکلی ایجاد نمیشه 

اعتماد به نفست و بالا ببر 

اصلا نترس رانندگی راحت ترین کاره 

نهایتا برو یکی دو بار جای خلوت تمرین کن با همسرت

تنها برو.

و اینکه کم کم دستت راه میافته. انتظار نداری که همین اول کار رانندگیت عالی باشه.

بعدم وقتی سرعتت کم باشه نگران نباش اگه بزنی به ماشین دیگه هم اتفاق خاصی نمی افته

بعد اینکه سعی کن ساعت های خلوت و مسیرهای خلوت رو بری تا کم کم ترست بریزه

عزیزم وقتی تایپیک خوندم انگار خودم نوشتم اینارو، من از شما بدتر و شدیدترم، چند هفته پیش افتادم تو رودخونه.. اینقدر استرسی ام دکتر گفت موقع رانندگی زیر زبانی مصرف کن.سرعت عملم پایینه اینه ها رو اصلا نمیبینم.. الان دارم میرم تمرین

عزیزم وقتی تایپیک خوندم انگار خودم نوشتم اینارو، من از شما بدتر و شدیدترم، چند هفته پیش افتادم تو رو ...

من تو راه عادی اینا اوکی ام مثلا توهمین جلسه اول همسرم توقع داشت ماشینو ببرم تو پارکینگ همونجا خرابکاری کردم نزدیک بود برم تو درو دیوار.یا یکم تو تقاطع ها شلوغ میشه استرس میگیرم سرعت عملم کند میشه

سلام

منم یه مدت رانندگی رو گذاشته بودم کنار و یه بار که بابام ماشین داد دستم خیلی گند زدم با اینکه قبلا رانندگیم خیلی خوب بود و بعدش بابام یه تمرین بهم داد که با اون تمرین کاملا راه افتادم 

تمرینش این بود که پشت ماشین خاموش می شینی فکر می کنی که داری رانندگی می کنی کلاچ وگاز رو با هم تنظیم می کنی و کلاچ و ترمز اینو کلی تمرین کردم دیگه خیلی راه افتادم و می تونی بهش دنده عوض کردن رو هم اضافه کنی

یادمه اولا ماشین را تو خلوتی میبردم بیرون ،یه بار خواستم بچه را از مدرسه بیارم ،تو کوچه شلوغ ،همه برام بوق میزدن ،عرق کرده بودم .

حس دست و پا چلفتی بودن داشتم ،خدا راشکر شوهرم پیشم نبود ،خودم با هر بدبختی بود از کوچه تنگ و شلوغ به خیابون رسوندم .

بعد ها هم تا یه مدت خرابکاری میکردم تا کم کم دستم اومد.

یه قانون اصلی را فراموش نکن اونم اینکه  همیشه سر رسیدن از فرعی به اصلی توقف کامل کن و همیشه فک کن یکی الان میپیچه جلوت ،با حواس جمع و سرعت کم و البته بدون شوهرت رانندگی کن.و حتما تو ساعت خلوتی خیابونا

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
دقیقا همینم خیلی گیج میزنم یهو که مثلا شلوغ میشه یا پشتم ماشینا بوق میزنن هنگ میکنم قفل میکنم.بیشترا ...

فقط اینو بدون ادمایی هستند که بیخودی بوق میزنن وقتی دیدی کسی بوق میزنه اول از راه خودت مطمئن شو اگه اشتباهی هست سریع رفع کن قرار نیست هیچ طوری بشه شوهر من گواهینامه اش تمدید کرده ولی خوب گاهی اوقات میشه مثلا ماشین خاموش میکنه یا حالا چیزای دیگه... مهم اینه سریع اشکالت رو بفهمی و رفعش کنی

🥰😍