2777
2789

من میدونم خییلیییی حساسم لعنت بع این حساس بودن کع زندگیمو ازم گرفتع

من هیچکس تو دنیا جز شوهرم دوست ندارم اصلا دیگه حوصله هیچکسی رو ندارم حتی نمیرم خانوادم رو ببینم !

به عشقی رسیدم که از بچگی بهش نیاز داشتم

و حالا یع مشکلی هست اینکه شوهرم خیلی مهربونه همه رو دوست داره 

حس میکنم عشقش مثل عشق من نیست من اونو میپرستم

جاری من خیلی با شوهرم صمیمی بوده قبل اینکع من بیام خیلی زیاد چت هاشون هنوز تو گوشی شوهرم هست هر وقت میخونم دستام میلرزه قلبم کند میزنه و حس میکنم نفسم میخاد بند بیاد

از اینهمه علاقه که به جاریم داره ( البته اسمشو میشه گذاشت برادرانع) جاریمم تو زندگیم خیلی کرم میریزه

البته من به شوهرم اعتماد کامل دارم و شک ندارم بهش ولی اینهمه علاقه ازارم میده

حتی وقتی تازع عقد میکردیم با من که تلفنی حرف میزد جاریمو دیده بود بعش پشت گوشی گف کثافط کجا بودی دلم تنگ شده و این حرفا

بعد الان انقددددد گفتم با کسی حرف نزن با کسی شوخی نکن صمیمی نشو حس میکنم خیلی مشتاقه مثل قبل باشع فقط انگار به خاطر منه که نمیخاد من یکم شل میگیرم زود شوخی میکنه !!!

حتی وقتی جاریم پشت سرم حرف میزنه حرفای خیلی ناجور میام بهش میگم میگه نه اون نگفته حتما اشتباه میکنی حتما تو انقد به اون دیدت منفیه که حرفاشو اشتباه برداشت میکنی

تروخدااااااا بگید من حساسم؟؟؟؟

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط میگم زن و مردی که نامحرمن درست نیست انقد باهم صمیمی باشن و هیچ حد و مرزی بین شون نباشه

خودم رعایت میکنم و شوهرمم همینطور

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

فقط اینو میدونم از هر چی بترسی سرت میاد

از روز اول ضعف نشون دادی جاریت استفاده میکنه

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
حساسی

اخه عزیزم بیین چرا شوهر اون با من صمیمی نمیشع؟

اگه مثل برادرشع شوهرم

پس شوهر اونم مثل برادر منه چند بار خاستم باهاش صمیمی باشم دیدم خشک رفتار کرده😐

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

بد بخت اون شوهر و اون جاری تو 

نوبرشو آوردن مگه چی میشه مگه شوخی کنن؟

اگه فک می‌کنی شوهرت انقد بی غیرته که به زن داداشش نظر داره ولش کن برو اگه غیر اینه که اینقد گیر الکی نده و حساسش نکن ازت خسته میشه 

معلومه ک دلش میخواد با اون حرف بزنه چون تو انرژیشو میگیری با کنترلهای مسخرت ولی اون با شوخی و خنده سرحالش میاره

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️

به نظرم دختر خیلی باهوشی هستی و خودت بهتر میدونی که مشاوره رفتن خیلی بهتر میتونه توی این زمینه بهت کمک کنه.

برای همین پیشنهاد میدم بهت که حتما با یه مشاور در این باره صحبت کنی.

چون اگه دنبال یه چاره تخصصی هستی باید کمک تخصصی بگیری.

ولی خب با توجه به چیزایی که خوندم به نظر حساس هستی.

همینکه به خاطرت رعایت میکنه یعنی خیلی دوستت داره❤️ 

حساس نشو من الان هفت ساله ازدواج کردم برادرشوهرم باهام صمیمیه؛ ولی تصمیم دارم وقتی ازدواج کرد خودم حرمتها رو حفظ کنم و فاصله ایجاد کنم تا زنش ناراحت نشه...

برادرشوهرم هشت سال ازم کوچکتره و الان بیست سالشه چون کوچک تر بود وارد خانوادشون شدم باهام صمیمی شد

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
اخه عزیزم بیین چرا شوهر اون با من صمیمی نمیشع؟ اگه مثل برادرشع شوهرم پس شوهر اونم مثل برادر منه چن ...

چون خودت نچسبی و خشک از چیزهایی که تعریف کردی میشه فهمید 

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!                                      با افتخــار شمالــی ام ❤️

بزرگترین اشتباه تو زندگی پرستیدن یه انسانه عاشق باشید اما بدونید اون و شما انسانید و نیاز دارید علاقه به خانواده و دوستان رو حفظ کنید در مورد جاریتون فقط گذشت زمان رابطه‌شونو کم رنگ می‌کنه و هر چی شما بیشتر دست و پا بزنید بیشتر محکوم به حسادت می‌شید سعی کنید مستقل باشید و خودتون و شخصیتتون رو زیاد وابسته نکنید چون طرف مقابل از این حد وابستگی خسته میشه و سعی می‌کنه از شما فرار کنه. اینا رو به خاطر تجربه دوستم بهتون میگم انقدر شوهرشو تو عشق غرق کرد و سعی کرد فقط مال خودش باشه شوهرش خسته شد الان ۴ ساله جدا شدن.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.