2777
2789
عنوان

متاهل ها .....

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 50 پست
این یکی از ساده ترین چیزاشونه مامان من حتی راضی نشد پارسال با این آقا صحبت کنه حتی گفت چون دوست بود ...

پس مادرتون کلا چیزی به اسم منظق  رو باهاش غریبه ان ،من خودم سنتی ازدواج کردم ولی دیگه الانه همه اول دوست میشن بعد ازدواج میکنن ،هر کی دوست شد بده من خودم سنتی از دواج کردم  خواهرم دوست بود مشکلی هم نبود ،  ببین با این طرز فکر مادرت تو با هر آقایی که پیدا کنی مشکل داره مگه اینکه یکی از اسمون بیاد اول به مادرت بگه  بعد مادرتونم به شما و...

اگر قرار بود هرکس به اندازه ی عملش صبحت کند چه سکوتی دنیا را فرا میگرفت .
واقعن آخه خنده داره برای منم این حرکت  

واقعا خنده داره من خودم پدر مادرم مذهبین ها نماز روزه و... من خودمم نه خیلی مذهبی ولی اهل نماز و روزه ام ولی هیچ جوره تو کتم نمیره وقتی طرف بچه خودش نمیخونه به پسر دیگران گیر بده خوب بشین با مادرت آروم حرف بزن همینارو بهش بگو شاید تونستی متوجهش کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا خنده داره من خودم پدر مادرم مذهبین ها نماز روزه و... من خودمم نه خیلی مذهبی ولی اهل نماز و روز ...

اره منم همین 

من فقط تایم ماه رمضون چون روزه میگیرم بعضی روزاش همون روزاش هم نماز میخونم 

ولی خب خانواده اونا این سبک نیستن ینی کلا روزه و نماز و اینا نمیگیرن فقط مامانش اینجوریه 

نمیدونم اون میتونه با خانواده من کنار بیاد یا نه چون خانواده اون شبیه من هستن و من اوکیم 

مامانم واقعن بی منطقه...تحصیل کردس خودش شاغله تو اجتماعه ولی بازم همینجوری خود رای و کنترلگره همیشه باید حرف خودش باشه

حتی به خاطر دلایل مسخره مثل همین چیز کاری کرده بود منو آقا رو جدا کنه از من و کلا کات کنیم بدون شناخت های دیگه از ایشون 

واقعن میترسم امسال هم همین رفتار رو دوباره کنه مامانم و بهم بزنه 

اره منم همین  من فقط تایم ماه رمضون چون روزه میگیرم بعضی روزاش همون روزاش هم نماز میخونم  ...

خوب پدرتون چی اونم مثل مادرتونه یا نه منطقی تره اگه منطقی هستش سعی کن پشت پدرتون باستید و از  پدرتون کمک بگیرید وگرنه از مادرتون آبی گرم نمیشه 

خوب پدرتون چی اونم مثل مادرتونه یا نه منطقی تره اگه منطقی هستش سعی کن پشت پدرتون باستید و از  پ ...

پدرم راجب دوستی و اینا خیلی حساس تر و غیرتی تر 

ولی از مادرم آروم تر و مهربون تره 

ینی حداقل با ایشون صحبت میکنه 

پدرم راجب دوستی و اینا خیلی حساس تر و غیرتی تر  ولی از مادرم آروم تر و مهربون تره  ینی ح ...

پس بزار حرف بزنه شاید مهر آقا به دل پدرت  نشست  ولی هبچ وقت نزار اون آقا رو حرف مادرت حرف بزنه هر جا لازم شد تو باید سپر بلا بشی جواب بدی