متاهل ها میشه لطفا بگید مهم ترین چیز تو زندگی مشترک چیه؟ سر چ چیز هایی بیشتر اختلاف وجود داره یا مهم ترین چیزا چیه؟ اگه برگردید عقب به چ چیزایی تو انتخاب همسرتون دقت میکنید
من با ی آقایی آشنا شدم خیلی همو دوست داریم و همه جوره عالیه فقط اینکه خانواده من مذهبی تر ...
بستگیداره به عقاید همدیگه احترام میذارین یاخیر
مثلا بین حرفاشون اگر توهینی کنن تومیتونی چشم پوشی کنی؟یا ناراحت میشی ؟ یامثلا مهمه عقاید همو مسخره نکنین باادمایی درارتباط نباشه که کاملا خلاف اعتقادات توعن وروی همسرتم وروزندگیت اثر بذارن همه اینارو باید بفهمی بعضی اوقات این باعث مشکل میشه بعضی وقتام نه
من با ی آقایی آشنا شدم خیلی همو دوست داریم و همه جوره عالیه فقط اینکه خانواده من مذهبی تر از ...
مذهبی تر یعنی چی
یعنی ایشون کمتر مذهبی اند یا کارهایی میکنن که شما طبق نذهب نمیتونی قبول کنی
ایت دو تا فرق دارن
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
دقیقا سبک خانواده شما و خانواده همسرتون هستیم نه کسی مداخله نمیکنه جز مادرم-_-
اینجاشو باید خودت مدیریت کنی چون از قدیم تا حالا این طور بوده که دخالت خانواده ها مشکل آفرینه البته مشورت با دخالت فرق داره سعی کن با مادرت صحبت کنی ،با اون آقا هم حرف بزن شرایط رو بگو بزار خودش تصمیم بگیره ببینه میتونه بخاطر شما یه چیزایی رو تحمل کته و کوتاه بیاد دقیقا کاریه که همسر من میکنه نه این که تمام نظرات خانوادم رو پذیرا باشه اما طوری وانمود میکنه که انگاری مشکلی نداره
اگر قرار بود هرکس به اندازه ی عملش صبحت کند چه سکوتی دنیا را فرا میگرفت .
خانواده من مذهبین نماز میخونن و روزه و اینا ولی خب خودم اینجوری نیستم خودش شبیه منه ی ...
میگم که بستگی به خودت داره چی برات اهمیت داره چی نداره توقراره یه عمر باهاش زندگی کنی مهم خودتون دوتایین واینکه یجاهایی بخاطر خانواده هاتون شاید مجبور بشین کوتاه بیاین ونذارین کدورتی پیش بیاد سر اعتقادات واینجورمساعل
نه ینی ایشون کمتر مذهبی هستن مثلا خانواده من نماز میخونن ولی من و ایشون نمیخونیم یا رو ...
این یعنی شبیه هستید
مبارکه
دختر باهوشی هستی
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم