2777
2789
عنوان

متاهل ها .....

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 50 پست
من با ی آقایی آشنا شدم خیلی همو دوست داریم و همه جوره عالیه  فقط اینکه خانواده من مذهبی تر ...

بستگیداره به عقاید همدیگه احترام میذارین یاخیر

مثلا بین حرفاشون اگر توهینی کنن تومیتونی چشم پوشی کنی؟یا ناراحت میشی ؟ یامثلا مهمه عقاید همو مسخره نکنین باادمایی درارتباط نباشه که کاملا خلاف اعتقادات توعن وروی همسرتم وروزندگیت اثر بذارن همه اینارو باید بفهمی بعضی اوقات این باعث مشکل میشه بعضی وقتام نه

من با ی آقایی آشنا شدم خیلی همو دوست داریم و همه جوره عالیه  فقط اینکه خانواده من مذهبی تر از ...

مذهبی تر یعنی چی 

یعنی ایشون کمتر مذهبی اند یا کارهایی میکنن که شما طبق نذهب نمیتونی قبول کنی 

ایت دو تا فرق دارن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مذهبی تر یعنی چی  یعنی ایشون کمتر مذهبی اند یا کارهایی میکنن که شما طبق نذهب نمیتونی قبول کنی& ...

نه ینی ایشون کمتر مذهبی هستن 

مثلا خانواده من نماز میخونن ولی من و ایشون نمیخونیم 

یا روزه یا چیزای دیگه 

اینجوری نیست ک اهل شراب خوردن یا چیزای منفی باشه

بستگیداره به عقاید همدیگه احترام میذارین یاخیر مثلا بین حرفاشون اگر توهینی کنن تومیتونی چشم پو ...

خانواده من مذهبین نماز میخونن و روزه و اینا 

ولی خب خودم اینجوری نیستم 

خودش شبیه منه ی حد میانه رو و معمولی 

ولی خب دوستان یا فامیلایی داره ک کاملا غیر مذهبین 

دقیقا سبک خانواده شما و خانواده همسرتون هستیم نه کسی مداخله نمیکنه  جز مادرم-_-

اینجاشو باید خودت مدیریت کنی چون از قدیم تا حالا  این طور بوده که  دخالت خانواده ها مشکل آفرینه البته مشورت با دخالت فرق داره سعی کن با مادرت صحبت کنی ،با اون آقا هم حرف بزن شرایط رو بگو بزار خودش تصمیم بگیره  ببینه میتونه بخاطر شما یه چیزایی رو تحمل کته و کوتاه بیاد  دقیقا کاریه که همسر من میکنه نه این که تمام نظرات خانوادم رو پذیرا باشه اما طوری وانمود میکنه که انگاری مشکلی نداره 

اگر قرار بود هرکس به اندازه ی عملش صبحت کند چه سکوتی دنیا را فرا میگرفت .
پس بیشتر باید اون آقا نگران این باشه که میتونه کنار بیاد یا نه کلا اخلاق اعتقادات خانوادتو براش توضی ...

آره براش توضیح داد 

اون گفت من میتونم کنار بیام ولی خب تا وقتی ک دخالت نکنن یا قضاوت نکنن ک چرا مثلا نماز نمیخونه 

اینجاشو باید خودت مدیریت کنی چون از قدیم تا حالا  این طور بوده که  دخالت خانواده ها مشکل آ ...

دقیقا متوجهم چی میگی

ولی خدا متاسفانه خانواده من به خاطر مذهبی بودن این چیزا براشون ملاکه مثلا طرف نماز بخونه و اینا 

در صورتی ک خود من نمیخونم-_-

خانواده من مذهبین نماز میخونن و روزه و اینا  ولی خب خودم اینجوری نیستم  خودش شبیه منه ی ...

خوب گلم ببین مثلا الان خانوادتون نمیتونن به نماز خوندن و روز نگرفتن اون آقا ایرادی بگیرن چون شما خودتم نمیخونی  

خانواده من مذهبین نماز میخونن و روزه و اینا  ولی خب خودم اینجوری نیستم  خودش شبیه منه ی ...

میگم که بستگی به خودت داره چی برات اهمیت داره چی نداره توقراره یه عمر باهاش زندگی کنی مهم خودتون دوتایین واینکه یجاهایی بخاطر خانواده هاتون  شاید مجبور بشین  کوتاه بیاین ونذارین کدورتی  پیش بیاد سر اعتقادات واینجورمساعل

نه ینی ایشون کمتر مذهبی هستن  مثلا خانواده من نماز میخونن ولی من و ایشون نمیخونیم  یا رو ...

این یعنی شبیه هستید

مبارکه

دختر باهوشی هستی 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
دقیقا متوجهم چی میگی ولی خدا متاسفانه خانواده من به خاطر مذهبی بودن این چیزا براشون ملاکه مثلا طرف ...

دقیقا  دیگه این میشه بی منطقی وقتی بچه خودشون نمیخونه میخوان به بچه دیگری گیر بدن 

دقیقا  دیگه این میشه بی منطقی وقتی بچه خودشون نمیخونه میخوان به بچه دیگری گیر بدن

این یکی از ساده ترین چیزاشونه

مامان من حتی راضی نشد پارسال با این آقا صحبت کنه حتی گفت چون دوست بودید من کاملا نظرم منفیه و کلی بد گفت راجب ایشون و خودم 

امسال دیگه تصمیم گرفتید آقا با پدرم صحبت کنه 

آره براش توضیح داد  اون گفت من میتونم کنار بیام ولی خب تا وقتی ک دخالت نکنن یا قضاوت نکنن ک چر ...

اخه نمیشه به یکی مثل دومادت بگی چرا نماز نمیخونی بعد در صورتی که بچه خودشون نمیخونه خوب اون آقا هم میگه مگه دخترتون میخونه