2777
2789
عنوان

متاهل ها .....

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 50 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکیو باید انتخاب کنی که نگاهش به اینده شبیه نگاه توباشه اهدافتون در یک‌راستا باشه فکرنکنه هدف تومسخرس یا یکاری کنه سردبشی وجابزنی وجلوتوبگیره قبولت داشته باشه کسی باشه که بشه بهش تکیه کرد ادمی که بدونی متعهده وخانواده دوسته کسیکه اخلاق خوبی داره وبه خودش مسلطه

بجز اینکه باهم زن و شوهر باشی باهم دوست ورفیق باشیم گذشت داشته باشیم و همدیگرو درک کنیم..خانوا ...

من با ی آقایی آشنا شدم خیلی همو دوست داریم و همه جوره عالیه 

فقط اینکه خانواده من مذهبی تر از خانواده ایشون هستن 

این مشکل ساز و مهمه؟

دوست و رفیق بودن رو شدیدا موافقم 

خودم سنمم ۱۹بود ازدواج کردم الان بعد از ۸سال خدار‌وشکر خوبیم باهم چون اینکارارومیکنیم

فقطططط خدا بنده هاش هیچن ازسال ۹۸ عضوم ولی هربار با یه کاربری جدییید
یکیو باید انتخاب کنی که نگاهش به اینده شبیه نگاه توباشه اهدافتون در یک‌راستا باشه فکرنکنه هدف تومسخر ...

این مشکل ساز و مهمه؟

با خانواده شوهر یکجا زندگی کنی همش جنگ و دعواست.

بعد اختلاف نظر با همسر هم می تونه زمینه بروز مشکلات دیگه باشه

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔
اخلاق فرهنگ خانواده ها وضعیت مالی  خصوصا اگه تو رفاه باشی بعد تو سختی قرار بگیری

این مشکل ساز و مهمه؟

احترام مهم ترین چیزه با ادم هم کفو ازدواج کنید یعنی توی همه چی نسبتا توی یه مسیر باشید 

این مشکل ساز و مهمه؟

من با ی آقایی آشنا شدم خیلی همو دوست داریم و همه جوره عالیه  فقط اینکه خانواده من مذهبی تر از ...

مهم خودتی تو خودت چطوری منم با کسی که خونوادش مذهبی تره ازدواج کردم یه جاهایی اذیت میشم ولی همسرم خودش مذهبی نیس شماهم قراره راه اونا رو تقریبا پیش برین پس ببین میتونی مثل اونا باشی

فقطططط خدا بنده هاش هیچن ازسال ۹۸ عضوم ولی هربار با یه کاربری جدییید
من با ی آقایی آشنا شدم خیلی همو دوست داریم و همه جوره عالیه  فقط اینکه خانواده من مذهبی تر از ...

بستگی داره چون خانواده شما مذهبی تره باید ببینی که اخلاق خانواده تون طوری هست که دخالت کنن یا نه ،به طور مثال من خودم خانوادم از خانواده همسرم مذهبی ترن اما هر گز  نظرشون رو تحمیل نمیکنن ما تو خانه پدرم یه چیزایی رو رعایت میکنیم تو خانواده همسرم  راحت تریم خدارو شکر مشکلی هم نبوده  

اگر قرار بود هرکس به اندازه ی عملش صبحت کند چه سکوتی دنیا را فرا میگرفت .
مهم خودتی تو خودت چطوری منم با کسی که خونوادش مذهبی تره ازدواج کردم یه جاهایی اذیت میشم ولی همسرم خو ...

من خودم در حد خانوادم مذهبی نیستم 

ولی اون مذهبی تر و سنتی ترن 

ولی میگم شاید نتونه با خانواده من کنار بیاد آخه سبک و خانواده اونا مثل خودمه 

بستگی داره چون خانواده شما مذهبی تره باید ببینی که اخلاق خانواده تون طوری هست که دخالت کنن یا نه ،به ...

دقیقا سبک خانواده شما و خانواده همسرتون هستیم

نه کسی مداخله نمیکنه 

جز مادرم-_- 

من خودم در حد خانوادم مذهبی نیستم  ولی اون مذهبی تر و سنتی ترن  ولی میگم شاید نتونه با خ ...

پس بیشتر باید اون آقا نگران این باشه که میتونه کنار بیاد یا نه کلا اخلاق اعتقادات خانوادتو براش توضیح دادی 

اگر قرار بود هرکس به اندازه ی عملش صبحت کند چه سکوتی دنیا را فرا میگرفت .