2777
2789

آدم بد بینی به حساب میام اطرافیان میگن بدبینم

ولی خوب این بدبینی باعث شده نقاط ضعف و احساس دزونی منفی بقیه رو زود تشخیص بدم ولی این حد از ریز بینی و بدبینی ادمو افسرده میکنه

یه بار یه خانوم ۵۰ ساله ازم داشت تعریف میکرد من حس کزدم در همین حین که داره ازم تعریف میکنه تو دلش بهم میگه خاک تو سرت و من این حرفو به خانومه زدم و اونم معذرت خواهی کرد و از حرفم شوک شد 😐😑شاید فکر کرد من ازینام که فکر بقیه رو میخونم در حالیکه نمیتونم فکر کسیو بخونم ترسید بقیه افکارشم لو بدم اعتراف کرد

بارها شده به طرف مقابل گفتم دروغ میگی حس واقعیت اینه و از حرفم جا خورده

از بچگیم هی به پدر و مادرم میگفتم این دختر داییام مارو پشت سر مسخره میکنن من احساس میکنم مارو دست میندازن با غرور رفتار میکنن بابام و مامانم میگفتن نه اینا خاکین و شوخی میکنن تا اینکه داداش دومم زن گرفت اینا پشت میکنن از قصد به عروسمون تو خیابون محل کارش اونارو زیاد میبینه چندبار رفته سلام کرده با اینکه چندبار اومدن عروس مارو دیدن میگن بهش گفتن بهت به جا نمیاریم ...و علنا تو خونمون میان باهاش تحقیر آمیز رفتار میکنن

ولی من همیشه میگم صمیمیت بی جا و ۱۰۰ درصد حتی با شوهر اشتباهه خامواده میگن نه تو بدبینی و بعدش ضربشو میخورن

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

غلط تایپی زیاد داشتم ببخشید

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین بدبینی وقتی زیاد باشه واقعا تو زندگی ات اتفاقات منفی زیاد میفته هرچی مثبت فکر کنی همون پیش میاد برات این بدبینی و تفکرات منفی زندگیتم خراب میکنه

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
شاید بدت بیاد ولی این قانونه که ادم هرچی درون خودش باشه تو دیگران میبینه فقط ممکنه اندازه هاش فرق کن ...

بله منم انسانم و از هر بدی ذره ای تو وجودم هست

من ادم کاملی نیستم

مثلا حسادت در همه انسان ها هست بعضیا میگن ما اصلا حسود نیستیم ولی آیا قابل باوره؟؟

حس ششمی گلم ؟؟

نه

اعتقادیم ندارم بهش

یه تست روان شناسی هست تو کتاب نیمه تاریک درون

میگه ۵ نفر از نزدسک ترین افراد رو انتخاب کن. برای هر کدوم ۵ ویژگی خوب و ۵ ویژگی بد بنویس. حالا به ویژگی های همشون نگاه کن. ویژگی های تکراری ویژگی های خودت هستن

ببین بدبینی وقتی زیاد باشه واقعا تو زندگی ات اتفاقات منفی زیاد میفته هرچی مثبت فکر کنی همون پیش میاد ...

اگر ریز بین نباشم ضربه میخورم

این ریز بینی باعث میشه از دوستی و صمیمیت بی جا ضربه نخورم

و بعضی از حرکات دیگران رو درست حدس برنم

خوش به حالت که همچین ویژگی داری من متاسفانه نسبت به همه خوشبینم

هیچ کدومش خوب نیست

هر دوش آسیب زاست

یه تست روان شناسی هست تو کتاب نیمه تاریک درونمیگه ۵ نفر از نزدسک ترین افراد رو انتخاب کن. برای هر کد ...

بله درسته

خیلی از بدی های وجودی ما از محیط،اطراف نشات میگیره

منم نگفتم بی عیبم

ولی تعریف تمجید دروغ و چاپلوسانه رو زود تشخیص میدم

بله منم انسانم و از هر بدی ذره ای تو وجودم هست من ادم کاملی نیستم مثلا حسادت در همه انسان ها هست بعض ...

افرین درسته بدیها و خوبیها درون همه ادمها هست بستگی به میزان دانایی انسان داره که از کدوم بیشتر استفاده کنه

اگر ریز بین نباشم ضربه میخورم این ریز بینی باعث میشه از دوستی و صمیمیت بی جا ضربه نخورم و بعضی از حر ...

فکر میکنی این حسی که داری و اینارو تشخیص میدی ربطی به بدبینی ات نداره من خودم به شدت ادم خوش بینی هستم همه چیز یه چیز مثبت توش پیدا میکنم ولی قشنگ میتونم بفهمم فلانی داره دروغ میگه یا ادم بدیه یا نه اوایل که سنم کمتر بود خودم گول میزدم که نه ولی الان دیگه قشنگ میدونم با اینکه مثبت نگرم ولی اینا که گفتی تشخیص میدم در واقع بحث انرژیه انرژی مثبت یا منفی ادمارو دریافت میکنم قشنگ تو منتها اینو محدود کردی به منفی نگری در حالی که اینجوری نیست

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲