2777
2789
عنوان

دعوا پدر مادر

252 بازدید | 10 پست

سلام بچها خوبید از صب حالم بده نمیدونم چیکار گنم من بچه اخرم همیشم خونم همش مادر پدرم به هم دیگه میپرن خستم کردن از بس تو دعوا بودم فقط دلم میخواد برم از خونه مامانم فامیلای پدرمو همش بدو بیراه میگه میگه فلانن بهمانن همش دعوا راه میندازه اعصاب خودشم خورد میکنه همم مارو حالا انروز سر فامیلای خودش با برادرم دعوا کردن بابام همیشه احترام مادرمو نگه میداره چیزی نمیگه ولی مادرم چی با این حرف ک من نگم دق میکنمو اینا خودشو توجیه میکنه داداشم رفت از خونه ولی حاظر نشد به خاطر حق خورده بچش جلو داداشش وایسته متنفرم از این وضع از صب بهم دیگه چپ چپ نگا میکنیم همیشه تو روزای عزیز خونمون دعوا بوده چیکار کنم حال داداشمو پرسیدم خوب بود چیکار کنم من طرف کی باشم مامانمم ک دعوا میکنه بی محلی میکنه هیچ کاری نمیکنه بابام مثلا پا میشه مثلا ظرف یشوره چیکار کنم میرم از رستش میگیرم هعییی چیکار کنم بچها بنظرتون از دایی هام بدم میاد همش ما اونارو رعایت کردیم اه دق کردم بابا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اگه بودن طرف بابامو میگرفتم و با مامانم صحبت میکردم

مامانم مگه قبول میکنه من شاهد همه دعواهاشونم میدیدم ک بابام کوتاه میاد مامانم قاطیه انروز منم قاطی کرد گفتم بیا ناهار بخور بعد باشگاه دیدم ناهاز نذاشته خودم یکم درست کنم برگشت گفت کوفت بخوری زهرمار چته مامان میگی اینم دلسوزی من گفتم یه دوسه ساعا دیگه قندش میوفته نمیشه جم کرد اخرشم اینطور

دعوای والدین اصلا به شما ارتباطی نداره...خودت رو بکش کنار...منظورم از نطر احساسیه فقط شاهد باش درد ...

چطوری مگه میشه من تو یه خونه ای هستم ک اینام توش هستن از دعوای زیاد بی طاقت شدم بخدا به هر کی میاد پناه میبرم خسته شدم ۲۱ سالمه ولی بهترین روزام داره بدترین روزام میشه  مامانم پر از کینس منم دارم کینه ای میشم .... من از مامانم بیشتر تجربه پیدا کردم طی زندکی پدر مادرم 

واسه مامانت نامه بنویس بزار روو تختش از ناراحتیت بگو از اینکه دوس داری حمایتت کنه از ایکه همه پشتو پ ...

اون هیچی من نیست مادرمه ولی کو مادرم کو پشتو پنهم کوووو چرا به خاطر من یذره کوتاه نمیاد هر حرفیو میگ چرا به خاطر ما جلو کسی وای نمیسته چرا چرا مارو به خاطر داداشش ضایع کرد 

چطوری مگه میشه من تو یه خونه ای هستم ک اینام توش هستن از دعوای زیاد بی طاقت شدم بخدا به هر کی میاد پ ...

بله چرا نمیشه

بزن بیرون

برو اتاقت هنزفری بزار

فقط ببین و قضاوت نکن

انتخاب خودشونه

توبزرگی نزار بسوزوننت

عاقل باش

اونها عاقل نیستند

پدری با انفعال و بی عملی شدید..سکوت لج در آر

مادری با خواسته هایی که رو هوا مونده

اونها بزرگ نشدن

فقط نگاه کن و بزرگ شو

درد نکش

اون هیچی من نیست مادرمه ولی کو مادرم کو پشتو پنهم کوووو چرا به خاطر من یذره کوتاه نمیاد هر حرفیو میگ ...

همه اینا رو بخوبی البته واسش بنویس شاید به خودش اومد ولی طوری بنویس تحت تاثیر قرار بگیره بی ادبی نکن 

بله چرا نمیشه بزن بیرون برو اتاقت هنزفری بزار فقط ببین و قضاوت نکن انتخاب خودشونه توبزرگی نزار ...

من فقط تنها جایی ک میتونم برم باشگاهه اونم روزی یک ساعت هست فقط فراغتم اونجاس .... من کارای پدر مادرمو انجام نمیدم حداقل برای ارامش خودم ... پدر مادر من با دعواهاشون هممونو نابود کردن الل خصوص مادرم ک همیشه شروع کننده بوده یروز دلم به حالش میسوزه یروز اینطوری بین دو راهیی موندم 😔