2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عدد ان تیم ۲.۹ بود سلفری دادم غربالگری دوم فقط سونو برام نوشت

سلام عزیزم همون سلفری رو دادید خیالتون راحت شد دیگه پیگیری نکردید برای قلب و اینا ان تی منم تقریبا۲/۱هستش ولی سنم بالاست خیلی نگرانم شکر خدا جواب سلفری خوب بود

سلام عزیزم همون سلفری رو دادید خیالتون راحت شد دیگه پیگیری نکردید برای قلب و اینا ان تی منم تقریبا۲/ ...

چرا اکو قلب هم هفته ۱۸ خود سونو نوشت باید بدم 

که رفتم خداروشکر خوب بود

اره همون سلفری را دادم که خوب بود ولی خیالم راحت نیست چاره ندارم 

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 
عزیزم عدد ان تی خوب بود ؟نمیدونم چرا دکتر برای من غربال دوم ننوشت گفت فقط سونو انومالی و اکو قلب

همینه وقتی سلفریت خوب باشه دیگه از دوم را نمینویسن

چرا اکو قلب هم هفته ۱۸ خود سونو نوشت باید بدم  که رفتم خداروشکر خوب بود اره همون سلفری را داد ...

منم خیلی نگرانم بارداری پر خطر دارم از این طرفم ان تی هر وقت میخوابم کابوس میبینم 

دکترام خوب راهنمایی نمیکنن اصلا نمیدونم چیکار کنم فقط امیدم به رحمت خداست

منم خیلی نگرانم بارداری پر خطر دارم از این طرفم ان تی هر وقت میخوابم کابوس میبینم  دکترام خوب ...

نه بابا استرس نداشته باش دکتر من گفت با ان تی ۴ هم کسایی بودن که ازمایششون خوب و اوکی بوده

استرس بدتره

کجا سلفری دادی؟

سلام عزیزم همون سلفری رو دادید خیالتون راحت شد دیگه پیگیری نکردید برای قلب و اینا ان تی منم تقریبا۲/ ...

دلیل اکوی قلب فقط ان تی و اینها نیست... استعداد مادر به دیابت بارداری خیلییییییی مهمه.....

توصیه نکنید که اکو رو نرن

ما نمیدونیم جریان چیه که پزشک خواسته

اطلاعات ما در حد تجربیاتمونه

در حد پزشک نیست

ممنون

نه نداشتم حالا نمیدونم برم انجام بدم یا نه

استعدادش رو دارید حتما در ماههای بالا... پزشک از روی ازمایش قند و تحمل گلوکز میفهمه

یا چیز دیگری هست که میدونه 

اگر نگرانید

یا به پزشکتون اعتماد ندارید

یه بار ویزیت پیش پزشک متخصص پره ناتال برید

نه بابا استرس نداشته باش دکتر من گفت با ان تی ۴ هم کسایی بودن که ازمایششون خوب و اوکی بوده استرس بد ...

چه دکتر خوبی داری اسمش چیه ؟من دنای تهران دادم امروز مشاورش گفت نگران نباش ولی من همش دلشوره دارم میگم کاش زیر ۲بود