2777
2789

عزیزم من سر دو تا بچه هام سل فری دادم عدد ان تی پایین بود 

خداروشکر دوتاشون هم سالمن بینیشون قلمی سربالاست انکار عمل کردن خیلی خوشگل و نازه 

این معیار های که برای سنجش گذاشتن کار رو خراب کرده یکی بینیش گوشتیه یکی قلمی یکی سربالا یکی سر پایین

من که کلی تنم لرزید خداروشکر چیزی نبود برای شما هم ان شا الله همینه به کوچولوی بینی قلمی و خوشگله

بعدش غربالگری دوم ندادم فقط انومالی انجام دادم 

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
عزیزم من سر دو تا بچه هام سل فری دادم عدد ان تی پایین بود  خداروشکر دوتاشون هم سالمن بینیشون ق ...

عزیزم شما عدد ان تی چند بود واسه من تیغه بینی دیده شد ولی یه کمی ان تی از ۲بیشتر شد یعنی ۲/۰۷ نگران اینم 

خدارو هزار مرتبه شکر بچه هاتون سالمن خدا براتون حفظشون کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه دکتر خوبی داری اسمش چیه ؟من دنای تهران دادم امروز مشاورش گفت نگران نباش ولی من همش دلشوره دارم می ...

دکتر گلشیرازی

منم نیلو رفتم 

ببین دلشوره نداشته باش این حداکثر کاریه که از ما بر میاد

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 
عزیزم شما عدد ان تی چند بود واسه من تیغه بینی دیده شد ولی یه کمی ان تی از ۲بیشتر شد یعنی ۲/۰۷ نگران ...

برای من سر دخترم ۲/۳۰ بود سر پسرم یادم نیست 

ولی کلا چرت و پرته به خدا اینقدر هم بینیشون خوشگله که نگو 😅

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
برای من سر دخترم ۲/۳۰ بود سر پسرم یادم نیست  ولی کلا چرت و پرته به خدا اینقدر هم بینیشون خوشگل ...

عزیزم خدا برات نگهشون داره شما بعد از سلفری دیگه استرس نداشتی ؟دختر منم بینی خیلی کوچیکی داره سمت همسرم کلا مدل بینیشون خیلی کوچیکه ولی کاش انقدر استرس به باردارا نمیدادن من که تا جواب سلفری بیاد قشنگ روانی شدم 

عزیزم خدا برات نگهشون داره شما بعد از سلفری دیگه استرس نداشتی ؟دختر منم بینی خیلی کوچیکی داره سمت هم ...

نه عزیزم سل فری آزمایش معتبری هست دیگه بعدش که جواب خوب بوده استرس به خودت و نی نی نده همش بخاطر بینی خوشگلشه خوشگلی و هزار تا دردسر 😅

استرس برات خوب نیست سل فری خیلی معتبره من سر دو تا بچه هام این اتفاق افتاد اصلا نگران نباش 🥰