ان تی (مایع پشت گردن ) نی نی من بالا بود رفتم سلفری بعدم انومالی خداروشکر سالم بود ازمای ...
من وسواس فکری دارم دیشب اصلا نتو نستم بخوابم چون یه اشتباهی کردم تویکی از تاپیکها دیدم گفتن سلفری معتبر نیست دیگه حالم بد شد خودمم سقط مکررم نمیتونم امنیو بدم میترسم شما پیش متخصص مادرو جنین یا ژنتیک هم رفتی ؟
من وسواس فکری دارم دیشب اصلا نتو نستم بخوابم چون یه اشتباهی کردم تویکی از تاپیکها دیدم گفتن سلفری مع ...
نه عزیزم مطمئنه خیالت راحت باشه حتی امینو سنتز هم یک درصد خطا داره این ۳ یا ۴ درصد خطا رو واقعا باید به دست خدا بسپاریم اصلا هیچ کاریش نمی شه کرد منم تا قلل از اینکه جواب سلفری بیاد مردم و زنده شدم ولی وقتی جواب اومد دیگه خیالم راحت شد به چیزای خوب فکر کن
نه نرفتم تحمل استرس جدید نداشتم تو تاپیک هام هم هست اون ده روز که جواب سلفری بیاد خیلی خیلی بهم سخت گذشت پیش متخصص می رم دیگه پریناتولوژی واسه چی مگه اون واسه کسایی که قبلا سقط داشتن نیس؟ من و شوهرم سنمون خوبه تو فامیل هم بیماری خاص نداریم تا حالا به جز ان تی همه چیم نرمال بود دوست ندارم به نیمه ی خالی لیوان نگاه کنم اگه ادم بخواد واقعا بدبین و شکاک باشه اصلا نمی تونه زندگی کنه
ان شاالله به سلامت زایمان کنی من مشکلم وسواس فکریه قبل از بارداری دارو اعصاب میخوردم الان قطعشون کرد ...
تا یه حدی استرست طبیعیه ولی چون خودت می دونی بخاطر وسواس فکری این مدلی هستی برو پیش مشاوره بزار باهات صحبت کنه ارومت کنه اینجوری هم به خودت هم نی نی صدمه می زنی از این روزا و این نعمت بزرگی که خدا بهت داده لذت ببر
نه نرفتم تحمل استرس جدید نداشتم تو تاپیک هام هم هست اون ده روز که جواب سلفری بیاد خیلی خیلی بهم سخت ...
خداروشکر عزیزم میدونم من واقعا بد بینم کلا تو همه ی زمینه ها خودمو داغون میکنم یه دختر یازده ساله هم دارم میدونستم با این وضع اعصابم نباید باردار میشدم ولی چه کنم که حرف اطرافیان و تنهایی دخترم مجبورم کرد
در تاریخ ۱۱آبان ماه سال ۱۴۰۲ ، در یک صبح زیبای پاییزی. ساعت ۸ بود داشتم درس می خوندم اصلا سر سوزنی فکر نمی کردم باردار باشم یهویی یادم اومد ۵ روزه عقب افتادم بدون هیچ علامتی.... گفتم بزار حالا یه بی بی چک بزارم ..... و با ناامیدی به سمت داروخانه رفتم یه دونه بی بی چک خریدم و در راه با خودم حرف می زدم که حتما دوباره منفیه مثل همیشه.... رسیدم خونه و..... شوکه شدمممممم. دو تا خط پررنگگگگگگگگگ🤲🤲🤲🤲🤲🤲🥰🥰🥰🥰🥰🥰🤲 خدایا دل همه ی منتظرای را به حق امام رضا جانمان شاد کن. الهی آمین . اول آذر قلب فهمیدم قلب نی نیم تشکیل شده