2777
2789

بچه ها توروخدا اگه عمل کردین و تجربه دارین جوابمو بدین 

من دوماهه عمل کردم و خیییلی نگرانم و دست خودمم نیس

میخام بدونم ایا موقع زمستون و سرماخوردگی مثل قبل هستین و اذیت نمیشین ؟؟؟؟

یعنی منظورم سرما و زمستون واسه یه دماغ عملی سخت نیس و ادم مثل همون ادم قبل عمله؟؟

نه نگران نباش 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من کلا دماغم شکلش فقط عوض شده همونجوری راحتم فین میکنم و در کل راحتیش برام هیچ فرقی نکرده تازه چون طبیعیم هست انگشتم میره تو

نام کاربریم اسم دنسر معروفیه که دوستش دارم 💞
بله دقیقا هیچ تفاوتی نداره گلم نگران نباش من مامانم زمستون اول یکم اذیت شد ولی سال های بعدی اوکی شد ...

اخه من الان یکم گرفتگی داره بینیم با خودم میگم الان وسط تابستون گرفته وای بحال زمستونم بخاطر همین خییییلی نگران میشم

نه یه مدتکه بگذره از عملت و بیینیت جا بیفته مشکلی نداره تازه واسه من انحرافمو برداشته راحت شدم تو ...

عزیزم شما تا چند وقت گرفتگی و کیپ شدن داشتین؟؟؟

ادم کی با دماغ جدید کامل راحت میشه

یعنی اصلن کیپ نمیشد؟؟

نه وقتی تامپونو کشید از اون موق راحت نفس کشیدم کیپ نمیشه بینیم مگر ابنکه مریض شم و اینا عادیه عادی بود نفس کشیدنم از روز دهم

نام کاربریم اسم دنسر معروفیه که دوستش دارم 💞
  از همون روز ک تامپونو کشید رااااحت نفس کشیدم و کیپ نشد اصلا

چندساله عمل کردین؟

وقتی ریپلی میزنین لایک نکنین😭.https://www.karzar.net/61859   کارزار اخراج افغی ها👇                       بعضیام دلداری دادنشون مثل بادبزن زغاله...هدفشون خنک کردنت نیستمیخوان آتیشتو بیشتر کنن...
عزیزم شما تا چند وقت گرفتگی و کیپ شدن داشتین؟؟؟ ادم کی با دماغ جدید کامل راحت میشه

مرداد میشه یک سال

خب اوایلش سخت بود راستش ولی الان اوکیم

نگران نباش شاید دو سه ماه اول یکم راحت نباشی باهاش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز