2777
2789
عنوان

دماغ عملیای قدیمی میشه بیاید🙏🙏🥺🥺🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 22 پست
مرداد میشه یک سال خب اوایلش سخت بود راستش ولی الان اوکیم نگران نباش شاید دو سه ماه اول یکم راحت نب ...

من دوماهه عمل کردم همش نگرانم همش میگم نکنه همیشه اینطوری بمونم 

خوب نشم 🥺یا دماغ عملی واقعا سخت باشه 

من دوماهه عمل کردم همش نگرانم همش میگم نکنه همیشه اینطوری بمونم  خوب نشم 🥺یا دماغ عملی واقعا ...

نگران نباش

منم تا دو سه ماه گرفتگی داشتم

انشاله ه بعدش برطرف میشه ولی اگر خدای نکرده نشد از دکترت پیگیری کن که یه وقت نکنه یجوری عمل کرده باشه که رو تنفست تاثیر گذاشته باشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نگران نباش منم تا دو سه ماه گرفتگی داشتم انشاله ه بعدش برطرف میشه ولی اگر خدای نکرده نشد از دکترت ...

انشاالله همینطور باشه و خوب بشم 

چون وقتی کیپ میشه نگرانم میکنه البته روزی چند دفعه اینطوری میشه و مدام نیس

انشالله که چیزی نیست عزیزم تا ۲ الی ۳ ماه طبیعیه

عزیزم راسی یسوال دیگه من هنوزبه راحتی قبل نمیتونم حرف بزنم 

مثلا صدام تو دماغی نشده ها ولی وقتی حرف میزنم انگار صدام میره تو گلوم شما هم اینطوری بودی 

چند وقت طول میکشه ادم مثل سابق بشه

عزیزم راسی یسوال دیگه من هنوزبه راحتی قبل نمیتونم حرف بزنم  مثلا صدام تو دماغی نشده ها ولی وقت ...

من اینجوری نبودم 

ولی کلاببین ۹ ماه تا یکسال طول میکشه بینی جا بیفته

ولی متاسفانه هستن از دوستانم که دکترشون خوب نبوده و الان نمیتونن خوب نفس بکشن و شبا خرو پف میکنن

ولی الان زوده برای شما

یه تایمی که گذشت اگر خدای نکرده این حالتات موند حتما حتما پی دکترت و بگیر

من اینجوری نبودم  ولی کلاببین ۹ ماه تا یکسال طول میکشه بینی جا بیفته ولی متاسفانه هستن از دوس ...

من الان شبا کاملا راحت میخابم فقط تنها مشکلی که دارم گرفتگی که گاهی دارم 

و اینکه صدام هنوز مثل قبل نشده البته خانواده ام میگن صدات همونه ولی خودم راحت نیستم راسش 

نمیدونم چطوری منظورمو برسونم 

خدا کنه فقط خوب شم به مرور زمان واقعا عمل استرس اوریه این دماغ🥲

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز