2789
اینجا ی جراح داره کارش حرف نداره ۱سالی ک اذیت شدم تحت نظر اون بودم دائم دارو میداد واقعا اذیت شدم حا ...

خدا پدرش بیامرزه 

سریع عمل نمیکنه بیمار رو.

با پدرم رفتیم دکتز داورنیا، لعنتی بدون هماهنگی سه تا امپول بی حسی زد میخواست لیزر کنه!

اون موقع پدرم شاید یه هفته بود یه کم درد داشت

بخیه زده بود یا با لیزر عمل کردین 

بخیه زد 

اسم قرص ام ملین بود برید داروخونه لگید قرص ملین میخوام بهتون میدن

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی ببخشید سفت بود بعد دیگه خیلی شل شد تا خدی ک تا چیزی میخوردم میرفتم دسشویی بعد کم کم نرمال ش ...

واقعا؟اخه امروز ک تونستم حسش کنم دیدم اصلا دکتر اونجایی ک هموروئید بود رو عمل نکرده کنارشو عمل کرده ممکنه اشتباه حس کنم؟

بعدش ببخشید اینو میپرسم شما خارش هم داشتین محل زخم؟انکار یچی تکون میخوره ؟

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
خدا پدرش بیامرزه  سریع عمل نمیکنه بیمار رو. با پدرم رفتیم دکتز داورنیا، لعنتی بدون هماهنگی ...

ن این ۱سال با دارو بود ک رفع نشد دکتر بعدی هم ۱دوذه دارو بعد عمل.اره منم الان ی هفته شده ولی همچنان درد دارم نمیتونم بشینم

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
اینجا ی جراح داره کارش حرف نداره ۱سالی ک اذیت شدم تحت نظر اون بودم دائم دارو میداد واقعا اذیت شدم حا ...

عزیزم سخته اوایل ولی راحت میشی 

من دکترم تا دید گفت عمل گفت با دارو اصلا نمیره 

عزیزم سخته اوایل ولی راحت میشی  من دکترم تا دید گفت عمل گفت با دارو اصلا نمیره

متاسفانه من ۱سال اذیت شدم بعد ۱سال عمل کردم ک الان حس میکنم اصلا از بین نرفته و کنارش عمل شده ک چیزی نبوده

واقعا؟اخه امروز ک تونستم حسش کنم دیدم اصلا دکتر اونجایی ک هموروئید بود رو عمل نکرده کنارشو عمل کرده ...

منم همچین حسی داشتم

اره خارش و ترشح طبیعی عه مخصوصا اوایل خوب میشه کم کم 

من دوماه اول دسشویی میخواستم برم عزا میگرتم دوماه تاچهارمین ماه درد داشتم اما کمتر بود ۴ ماه تموم شد خداروشکر خوب شدم 

متاسفانه من ۱سال اذیت شدم بعد ۱سال عمل کردم ک الان حس میکنم اصلا از بین نرفته و کنارش عمل شده ک چیزی ...

اصلا همچین حسی نداشته باش،منم همچین خسی داشتم 

زائده اصلا نمیره با دارو موقتی عه بنظرم فقط عمل جواب میده

ن این ۱سال با دارو بود ک رفع نشد دکتر بعدی هم ۱دوذه دارو بعد عمل.اره منم الان ی هفته شده ولی همچنان ...

انشالله سلامت باشید

شقاق با دارو خوب میشه؟

عذرخواهی میکنم

پدرم هیچگونه زایده پوستی و زخم ندارن فقط ملتهب و دردناک هست

پماد ام جی و پماد رکتول دکتر داد.

و شربت ملین

دارو دیگه هم به شما دادند؟

منم همچین حسی داشتم اره خارش و ترشح طبیعی عه مخصوصا اوایل خوب میشه کم کم  من دوماه اول دسشویی ...

خداروشکر ک خوب شدی عزیزم.امیدوار شدم.اره منم ترشح دارم بوی بدیم داره.وای نگو منم با ترس میرم دستشویی دائم سوپ میخورم حسرت ب دل موندم ی لقمه غذا بخورم ب تنم بشینه بخدا 

انشالله سلامت باشید شقاق با دارو خوب میشه؟ عذرخواهی میکنم پدرم هیچگونه زایده پوستی و زخم ندارن فق ...

نمیدونم فرق شقاق با بواسیر چیه

من بواسیر داشتم یعنی زائده به اندازه یه بند انگشت بیرونی و زائده ب اندازه دو بند انگشت داخلی

اگ بواسیره ک با دارو رفع نمیشه 

پدرتون درد دارن موقع اجابت مزاج؟خونریزی چطور؟

اصلا همچین حسی نداشته باش،منم همچین خسی داشتم  زائده اصلا نمیره با دارو موقتی عه بنظرم فقط عمل ...

میدونم ۱سال دارو میخوردم هیچ تاثیری نداش

نمیدونم فرق شقاق با بواسیر چیه من بواسیر داشتم یعنی زائده به اندازه یه بند انگشت بیرونی و زائده ب ا ...

بواسیر ندارند یعنی هیچگونه زایده پوستی ندارند

عذر میخوام

فقط از داخل ناحیه مقعد ملتهب هست

هیچگونه زخم و خونریزی ندارند