۶۷۱۸ مدیر عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 2015 عنوان بواسیر | مشاهده متن کامل بحث + 1935 بازدید | 66 پست بچه ها کسی لیزر کرده راضی بوده بواسیر دارم میسوزه یا دکتر خوب تهران میشناسه 1402/04/28 | 15:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جنگل_بارانی عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 7598 اینجا ی جراح داره کارش حرف نداره ۱سالی ک اذیت شدم تحت نظر اون بودم دائم دارو میداد واقعا اذیت شدم حا ... خدا پدرش بیامرزه سریع عمل نمیکنه بیمار رو.با پدرم رفتیم دکتز داورنیا، لعنتی بدون هماهنگی سه تا امپول بی حسی زد میخواست لیزر کنه!اون موقع پدرم شاید یه هفته بود یه کم درد داشت
گلتن_گلی عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 5449 بخیه زده بود یا با لیزر عمل کردین بخیه زد اسم قرص ام ملین بود برید داروخونه لگید قرص ملین میخوام بهتون میدن تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل
کیس0کیس عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 7336 اره خیلی ببخشید سفت بود بعد دیگه خیلی شل شد تا خدی ک تا چیزی میخوردم میرفتم دسشویی بعد کم کم نرمال ش ... واقعا؟اخه امروز ک تونستم حسش کنم دیدم اصلا دکتر اونجایی ک هموروئید بود رو عمل نکرده کنارشو عمل کرده ممکنه اشتباه حس کنم؟بعدش ببخشید اینو میپرسم شما خارش هم داشتین محل زخم؟انکار یچی تکون میخوره ؟ میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
کیس0کیس عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 7336 خدا پدرش بیامرزه سریع عمل نمیکنه بیمار رو. با پدرم رفتیم دکتز داورنیا، لعنتی بدون هماهنگی ... ن این ۱سال با دارو بود ک رفع نشد دکتر بعدی هم ۱دوذه دارو بعد عمل.اره منم الان ی هفته شده ولی همچنان درد دارم نمیتونم بشینم میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
گلتن_گلی عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 5449 اینجا ی جراح داره کارش حرف نداره ۱سالی ک اذیت شدم تحت نظر اون بودم دائم دارو میداد واقعا اذیت شدم حا ... عزیزم سخته اوایل ولی راحت میشی من دکترم تا دید گفت عمل گفت با دارو اصلا نمیره تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل
کیس0کیس عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 7336 عزیزم سخته اوایل ولی راحت میشی من دکترم تا دید گفت عمل گفت با دارو اصلا نمیره متاسفانه من ۱سال اذیت شدم بعد ۱سال عمل کردم ک الان حس میکنم اصلا از بین نرفته و کنارش عمل شده ک چیزی نبوده میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
گلتن_گلی عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 5449 واقعا؟اخه امروز ک تونستم حسش کنم دیدم اصلا دکتر اونجایی ک هموروئید بود رو عمل نکرده کنارشو عمل کرده ... منم همچین حسی داشتماره خارش و ترشح طبیعی عه مخصوصا اوایل خوب میشه کم کم من دوماه اول دسشویی میخواستم برم عزا میگرتم دوماه تاچهارمین ماه درد داشتم اما کمتر بود ۴ ماه تموم شد خداروشکر خوب شدم تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل
گلتن_گلی عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 5449 متاسفانه من ۱سال اذیت شدم بعد ۱سال عمل کردم ک الان حس میکنم اصلا از بین نرفته و کنارش عمل شده ک چیزی ... اصلا همچین حسی نداشته باش،منم همچین خسی داشتم زائده اصلا نمیره با دارو موقتی عه بنظرم فقط عمل جواب میده تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل
جنگل_بارانی عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 7598 ن این ۱سال با دارو بود ک رفع نشد دکتر بعدی هم ۱دوذه دارو بعد عمل.اره منم الان ی هفته شده ولی همچنان ... انشالله سلامت باشیدشقاق با دارو خوب میشه؟عذرخواهی میکنمپدرم هیچگونه زایده پوستی و زخم ندارن فقط ملتهب و دردناک هستپماد ام جی و پماد رکتول دکتر داد.و شربت ملیندارو دیگه هم به شما دادند؟
جنگل_بارانی عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 7598 اصلا همچین حسی نداشته باش،منم همچین خسی داشتم زائده اصلا نمیره با دارو موقتی عه بنظرم فقط عمل ... ممکنه شما هم پیام بالای من رو پاسخ بدیدتشکر
کیس0کیس عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 7336 منم همچین حسی داشتم اره خارش و ترشح طبیعی عه مخصوصا اوایل خوب میشه کم کم من دوماه اول دسشویی ... خداروشکر ک خوب شدی عزیزم.امیدوار شدم.اره منم ترشح دارم بوی بدیم داره.وای نگو منم با ترس میرم دستشویی دائم سوپ میخورم حسرت ب دل موندم ی لقمه غذا بخورم ب تنم بشینه بخدا میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
گلتن_گلی عضویت: 1400/07/25 تعداد پست: 5449 انشالله سلامت باشید شقاق با دارو خوب میشه؟ عذرخواهی میکنم پدرم هیچگونه زایده پوستی و زخم ندارن فق ... نمیدونم فرق شقاق با بواسیر چیهمن بواسیر داشتم یعنی زائده به اندازه یه بند انگشت بیرونی و زائده ب اندازه دو بند انگشت داخلیاگ بواسیره ک با دارو رفع نمیشه پدرتون درد دارن موقع اجابت مزاج؟خونریزی چطور؟ تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل
کیس0کیس عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 7336 اصلا همچین حسی نداشته باش،منم همچین خسی داشتم زائده اصلا نمیره با دارو موقتی عه بنظرم فقط عمل ... میدونم ۱سال دارو میخوردم هیچ تاثیری نداش میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
جنگل_بارانی عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 7598 من هم دفالاک خوردم هم منیزیم هیدروکساید ۸درصد هم قرص گیاهی روهمورین.اینا همه برای روان شدن شکم قرص گیاهی روهمورین بعد عملتجویز کردند؟اثر مثبتی داره؟
جنگل_بارانی عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 7598 نمیدونم فرق شقاق با بواسیر چیه من بواسیر داشتم یعنی زائده به اندازه یه بند انگشت بیرونی و زائده ب ا ... بواسیر ندارند یعنی هیچگونه زایده پوستی ندارندعذر میخوامفقط از داخل ناحیه مقعد ملتهب هستهیچگونه زخم و خونریزی ندارند