2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یا خدا.داخلیه یا خارجی یا لبه مقعد؟من چند روز پیش عمل کردم لبه بود ی عذابی کشیدم ک نگو دفه اول دفع یوبس شدم از ترس دردش چند روز نرفتم دستشویی با اینکه فقط سوپ و ملین میخوردم اما انگار باز بهم فشار اومدن ی ذره برگشته البته حس میکنم وگرنه فردا برای معاینه قراره برم.اولش خوبه تا وقتی بیمارستانی برمیگردی خونه تازه بدبختیا شروع میشه من خون ریزی میکردم ب زور راه میرفتم هنوزم از دستشویی رفتن میترسم بااینکه شکمم روان

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
باید چه دکتری برم برای  این مشکلم

جراح عمومی 

متخصص کلورکتال

کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ                                                            لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️                                        ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستم‌پذیران چه؟ ستم‌پذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
شما زیاد بیرون زدگی داشتین یا کم بود

اندازه ی نخود اما موقع دفع چون بهش فشار میومد بزرگتر میشد.من ۱سال درگیرش بودم با دارو حل نشد تبدیل ب شقاق شد موقع هر دفع خون ریزی میکردم

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
اندازه ی نخود اما موقع دفع چون بهش فشار میومد بزرگتر میشد.من ۱سال درگیرش بودم با دارو حل نشد تبدیل ب ...

اصلا خون ریزی ندارم  ولی موقع هوا گرم میشه میسوزه همیشه اول مدفوع سفت هست وسط با اخرش هم خوبه شما به چه دکتری مراجعه کردین

اصلا خون ریزی ندارم  ولی موقع هوا گرم میشه میسوزه همیشه اول مدفوع سفت هست وسط با اخرش هم خوبه ش ...

اب زیاد بخور ملین بخور کاهو خیار تا میتونی بخور سمت غذاهای سفت نرو باید معدت خوب کار کنه همون اولش ک سفته باعث تورم هموروئید شده.من جراح عمومی رفتم خیلی عذاب کشیدم هنوزم درد دارم ولی خب امیدوارم بعد خوب شدن زخمش تمو شه این دردا و ارزششو داشته باشه چون دیر زخمش خوب میشه جایی هست ک مرطوبه 

نمیخوام بترسونم اما عمل سختی هست اگه داخلی باشع انقدر اذیت شدن نداره من دکترم بهم گفت نکن اما ۱سال کم نیس من خیلی اذیت شدم خودم خواستم عمل شم ک واقعا نمیدونم درست بود یا ن چون الان دردش بیشتر از قبله ولی خب اینم ی مدته همیشگی نیست

الان خوب شدی چند روزهست عمل کردی

من ۲۲عمل کردم الان ۶ روزه .فردا باید برای معاینه بعد ۱ هفته برم

یا خدا.داخلیه یا خارجی یا لبه مقعد؟من چند روز پیش عمل کردم لبه بود ی عذابی کشیدم ک نگو دفه اول دفع ی ...

حس کردم خودم اینارو نوشتم

من خودم دیماه جراحی کردم هم داخلی داشتم هم خارجی

فقط حتما حتما ملین رو بخور  خیلی روون میکنه حتی دیدی خیلی روون شد قطعش نکن مثلا هر  دو روز بخور  یا اگ باز سفت بود دو تا بخور ولی اصلا قطع نکن

من دو سه بار فراموش کردم انقدر عذاب کشیدم 

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل