2789
حس کردم خودم اینارو نوشتم من خودم دیماه جراحی کردم هم داخلی داشتم هم خارجی فقط حتما حتما ملین رو ب ...

میخورم اصلا قطش نمیکنم.شما دفه اول دفع بعد عمل دچار یوبس شدین؟حس کردین بیرون زدگی دارین بازم؟من ک واقعا با ترس میرم دستشویی دفه اول خون گریه کردم

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر به شما شربت ملین داد به من دافلاک دا ده

من هم دفالاک خوردم هم منیزیم هیدروکساید ۸درصد هم قرص گیاهی روهمورین.اینا همه برای روان شدن شکم

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
من هم دفالاک خوردم هم منیزیم هیدروکساید ۸درصد هم قرص گیاهی روهمورین.اینا همه برای روان شدن شکم

الانم قرص گیاهی روهمورین میخوری   دفالاک هر چند ساعت میخوری من شربت زیاد میخورم اسهال میشم کم میخورم اول مدفوعم سفت میشه یکسره اب ولرم با خاکشیر میخورم  شدبت دفلاک هر ۸ ساعت ۱۰ سی سی میخورم  اون روهمورین هم به نظرت خوبه من که هر چی خوردم تاثیر نکرد

الانم قرص گیاهی روهمورین میخوری   دفالاک هر چند ساعت میخوری من شربت زیاد میخورم اسهال میشم کم م ...

اره از روز اول عملم قرص رو میخورم هر ۱۲ ساعت.بعد عملم۳نوع قرص داد امگا۳ سوزین و روهمورین ک هر ۳تاشم ۱۲ ساعته.من دفالاک روم اثر نداش منیزیم هیدورکساید رو خوردم روش نوشته بعد غذا با اب زیاد من خوردم اثر نداش بعد اون قبل غذا با اب زیاد خوردم دیگه دائم دم در دستشویی بودم از بس شکمم روان بود.برگ زرد الو انجیر خشک رو خیس میکنم روز بعد میخورم گردو چون چربه خوبه میخورم غذا ابکی بخور هرچیم میخوری تا میتونی بجو.من کلی کاهو و خیار میخورم

همه سعیم اینه شکمم روان باشه دفع اذیت نشم چون جای عملم درد داره ب زور میشینم

اره از روز اول عملم قرص رو میخورم هر ۱۲ ساعت.بعد عملم۳نوع قرص داد امگا۳ سوزین و روهمورین ک هر ۳تاشم ...

تهران عمل کردی چون من میخام برم تهران شهر ما دکتر خوب نداره من همچین مشکلی اصلا نداشتم دو ماه پیش عمل کیست کردم چرک خشکن زیاد داد دکتر تحرک هم نداشتم یبوست گرفتم الان یک ماه هست اینطوری شدم بعضی روزا خیلی سوزش معقد دارم مخصوصا هوا گرم میشه ۳بار اینجا دکتر رفتم نتیجه نداد

تهران عمل کردی چون من میخام برم تهران شهر ما دکتر خوب نداره من همچین مشکلی اصلا نداشتم دو ماه پیش عم ...

ن من ساوه هستم مرکزی.میدونم من اصلا یادم نمیاد این چ جوری بوحود اومد یهویی نبود کم کم بوجود اومد.راه رفتن هم خیلی خوبه دکتر گفته پیاده روی کن بااینکه خیلی اذیت میشم موقع راه رفتن ولی خب مجبورم بیشتر وقتام ب خون ریزی میفتم ک دکتر گفت طبیعی

منم بجنورد هستم ولی اصلا دکتر خوب نداریم 

اینجا ی جراح داره کارش حرف نداره ۱سالی ک اذیت شدم تحت نظر اون بودم دائم دارو میداد واقعا اذیت شدم حالم از هرچی پماد و قرص و شربت بهم میخورد دفه اخر رفتم پیشش گفتم عملم کن گفت سخته اذیت میشی نکن باز دارو داد همون قبلیا رو منم نخوردم پیش ی جراح دیگه رفتم اونم بد نبود اما ب خوبی اولیم نبود رفتم التماسش کردم ک عملم کنه اینم ی ماه دارو داد و بعد ی ماه رفتم دید تاثیر نداشته برام نوبت عمل گذاشت ک ۲۲عمل کردم و واقعا دردناک بود اما خب امیدوارم نتیجه بگیرم

رفتم دکتر خبرش به شما میدم شاید مشکله شما هم حل بشه میخام برم پیش دکتر شهرام منوچهری

برو عزیزم انشاالله ک نتیجه بگیری و زودتر راحت شی فقط رعایت کن چند روزی استراحت میخواد پیاده روی سبک تغذیه خوب 

میخورم اصلا قطش نمیکنم.شما دفه اول دفع بعد عمل دچار یوبس شدین؟حس کردین بیرون زدگی دارین بازم؟من ک وا ...

اره خیلی ببخشید سفت بود بعد دیگه خیلی شل شد تا خدی ک تا چیزی میخوردم میرفتم دسشویی بعد کم کم نرمال شد

منم اوایل توهم میزدم ک بیرون زدگی پیدا کردم یا خوب دکتر برام برنداشت ولی اصلا اینطور نیس  اصلا نگران نباش

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل