2789
انشالله سلامت باشید شقاق با دارو خوب میشه؟ عذرخواهی میکنم پدرم هیچگونه زایده پوستی و زخم ندارن فق ...

اتفاقا شقاق مرحله اخره و ب خون ریزی میفته فقط راهش عمله منم هموروئید بود تبدیل شد ب شقاق.رکتول و انتی هموروئید و ملین دارویی بود ک ۱ سال خوردم بی نتیجه.بعد عملم شربت منیزیم هیدروکساید ۸درصد.قرص رهمورین .سوزین و امگا۳ با مسکن الفن ایکس میخورم

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
خداروشکر ک خوب شدی عزیزم.امیدوار شدم.اره منم ترشح دارم بوی بدیم داره.وای نگو منم با ترس میرم دستشویی ...

میگذره عزیزم 

فقط قرص یا شربت هر چیزی ک دکتر برای روون شدن داد بخور

من ملین میخوردم اصلا نیاز نبود حتما سوپ بخورم البته اوایل لازمه باید سوپ بخوری اما یه چند وقت گذشت غذای عادیتو بخور ولی قرص رو بخور حتما 

من خیلی ببخشید روون بود مدفوع اما موقعی ک میخواس بیاد درد داشتم و حتی تا چند ساعت بعد درد داشتم وای بحال اینکه سفت بود بیچاره بودم رسما 

قرص بخور حتی اگ خیلی شل شد 

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

قرص گیاهی روهمورین بعد عملتجویز کردند؟ اثر مثبتی داره؟

اره بعد عمل داد.بعنوان روان کننده استفاده میشه برای خوب کار کردن شکم

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
میگذره عزیزم  فقط قرص یا شربت هر چیزی ک دکتر برای روون شدن داد بخور من ملین میخوردم اصلا نیاز ...

ن داروهامو ک کامل میخورم.دقیقا منم با اینکه روانه اما سوزش دارم چون زخمم دهانه مقعد هستش دیگه دهنم ب معناس واقعی صافه

اتفاقا شقاق مرحله اخره و ب خون ریزی میفته فقط راهش عمله منم هموروئید بود تبدیل شد ب شقاق.رکتول و انت ...

عذر خواهی میکنم

نه ایشون قبل هیچگونه علایم یا مشکل نداشتند

دوتا موز میخورن دچار یبوست میشن

حتی سابقه یبوست نداشتن

بعد فقط یکبار دچار یبوست میشن بعد اون انتهای روده بزرگ ملتهب میشه و خیلی درد دارن

دوستان شما دردتون یکسره بود؟ یا ساعتی؟ یا حتی یک روز در میان؟

خیلیییی بد دردی هست من تا دو سال پیش هر بار با گریه از سرویس بیرون میومدم یادمه یبار شب امتحان به قدری حاالم بد بود فقط گریه کردم عقلم نمیرسید که یک مسکن بخورم 😭😭😭😭😭

بواسیر ندارند یعنی هیچگونه زایده پوستی ندارند عذر میخوام فقط از داخل ناحیه مقعد ملتهب هست هیچگونه ...

ممکنه زائده داخلی باشه ،مال من تا زمانی ک نرفتم برای جراحی دکتر متوجه نشد فقط خارجی رو تشخیص داد بعد جراحی بهم گفت ک هموروئید داخلی هم داشتم

موقع اجابت مزاج درد ندارن؟تا کوچیکه پیگیر باشین حتما

حتما پیگیر باش بواسیر خیلی دردناک و ازاردهندس اگ سنشون بالاس خیلی براشون سخته

انشاالله خدا کمک کنه 

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل

من بواسیر وحشتناک داشتم با عمل هم خوب نشد و برگشت داشت درمانش فقط و فقط و فقط ترکیب روغن زیتون زردچوبه و عسل هست

مثل آب رو آتیش میمونه سریع کوچیک میشه بعد هم رفع میشه.

از هر کدوم ی مقدار بریز تا خمیر درست بشه بعد بزن

عذر خواهی میکنم نه ایشون قبل هیچگونه علایم یا مشکل نداشتند دوتا موز میخورن دچار یبوست میشن حتی سا ...

منم سابقه یبوست نداشتم اصلا متوجه نشدم کی بوجود اومد.حتما ببرین دکتر ک دلیل یوبس شدن رو بفهمن و هموروئید هم درمان بشه وگرنه بنده خدا خیلی عذاب میکشه

هزینش چقدر شد

۱۵۰ بیمه تکمیلی داشتم.با تامین اجتماعی ۸۰۰.ازاد۳۲۰۰

ممکنه زائده داخلی باشه ،مال من تا زمانی ک نرفتم برای جراحی دکتر متوجه نشد فقط خارجی رو تشخیص داد بعد ...

درسته بنده خدا خیلی درد دارند خیلی اذیت میشن

رفتند جراح معاینه کرد ، گفتند هیچگونه زایده پوستی و بواسیر داخلی یا خارجی ندارن

دکتر داورنیا بدون هماهنگی و قبل هرتجویز سریع امپول بی حسی زد و اماده کرد که بخواد لیزر کنه!!! برای همین حتی خیلی باز کرده بود ناحیه رو!

بماند اون شب با دکتر دعوا کردیم! پزشک نباید گفت باید کاسب !!!

منم سابقه یبوست نداشتم اصلا متوجه نشدم کی بوجود اومد.حتما ببرین دکتر ک دلیل یوبس شدن رو بفهمن و همور ...

ممنون از راهنمایی های شما 

بله یه دکتر دیگه رفتیم ازمایش نوشتند منتظر جواب ازمایش هستیم

انشالله شما و عزیزان تان و دوست دیگه سلامت باشید

برای پدرمن هم دعا کنید این شبا.

ممنون از راهنمایی های شما  بله یه دکتر دیگه رفتیم ازمایش نوشتند منتظر جواب ازمایش هستیم ان ...

خواهش میکنم انشاالله زودتر خوب شن و مشکلی نباشه.ممنونم ازتون انشاالله