2777
2789
عنوان

ایده برای تولد همسر در محل کار

98 بازدید | 7 پست

نظر بدید

زهرا هستم مامان ی دختر ناز و دوقلو اسم دخترم رکسانا اسم پسرام دایان و دیان..دوقلوهام ارثی هستن چون منو ابجیم دوقلو هستیم از طرفی همسرم و داداشش دوقلو هستن  رکسانا ۶ ساله هست پسرام تازه متولد شدن 

ممکنه خوشش نیاد مستقیم بفرستدت خونه باباش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ممکنه خوشش نیاد مستقیم بفرستدت خونه باباش

کی این کارو کرده مستقیم رفته خونه باباش

زهرا هستم مامان ی دختر ناز و دوقلو اسم دخترم رکسانا اسم پسرام دایان و دیان..دوقلوهام ارثی هستن چون منو ابجیم دوقلو هستیم از طرفی همسرم و داداشش دوقلو هستن  رکسانا ۶ ساله هست پسرام تازه متولد شدن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه بار دوکیلو شیرینی خامه ای یه فلاکس چای و یه دسته گل بردم محل کارش دادم نگهبانی ببره براش نیم ساعت بعد زنگ زد مرسی همیشه اینقد مهربون باش اما خب تولد کلا یه بار درساله و منم آدم نامهربونیم دیگه دیدم خوشش اومده هیچوقت تکرار نکردم مرد گنده تولد میخاد چیکار😅

شوهر من بدش میاد که مسایل زندگی و کار قاطی بشه ..چندسال همکار بودیم هم رعایت میکردیم .اگر اینکار بکنم بدش میاد ... بستگی به اخلاق شوهرتون داره ولی کلا نمی‌پسندم آدم خوشبختیش جار بزنه اونم جلو غریبه ها