2777
2789
عنوان

طلاق با وجود بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 81 پست
تو چرا جدا شدی؟

بخاطر خیانتش

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ راهی نیست ؟ یه سری چیزا هیچ راهی نداره هیییییچی مثل آدمی که معتاده و خودشم نمیخواد درمان شه ولی ...

شوهرم باهام رابطه نداره دوسم نداره زورگو و سلطه گره دست بزن داره دیوونه شدم از دستش

پس درنگ نکن بده بچه رو من پسرم اصلا پدرشو ندیده بازم هم وکیل هم‌مشاور میگن بچه رو بده به پدر ...

نمیتونم شرایط زندگیمو تحمل کنم 

دست بزن 

زور گو 

استبداد 

نداشتن رابطه 

تنهایی 

نمیتونم شرایط زندگیمو تحمل کنم  دست بزن  زور گو  استبداد  نداشتن رابطه  ...

جداشو و زندگیتو بساز

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
پس درنگ نکن بده بچه رو من پسرم اصلا پدرشو ندیده بازم هم وکیل هم‌مشاور میگن بچه رو بده به پدر ...

مغزم کار نمیکنه چشمام باز نمیشه 

اگه برم میتونم برم سرکار و درامد داشته باشم ولی بچمو باید بدم چون سر پناه ندارم 

اگه بمونم فقط نقش پرستار بچه دارم شوهرم خرجمو میده ولی نه محبت نه عشق نه عاطفه داره رابطه نداریم 

زور گو هست کتکم میزنه 

حق نظر و تصمیم ندارم 

بچه هم بزرگ کنم خودش گفته بچه بزرگ شد گم شو برو برو اصلا بمیر 

باردلری؟

بله🥲

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲
مغزم کار نمیکنه چشمام باز نمیشه  اگه برم میتونم برم سرکار و درامد داشته باشم ولی بچمو باید بدم ...

از اول اینجوری بود یا اینجوری شد؟ خیانت میکنه؟ مرد بدون رابطه؟!!!

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
بله🥲

دیگه اصلا پس فکر نکن

میدونی من اول زندگیم خیلی مشکل داشتیم شوهرم بسیار وابستست و تحت تاثیر و مدیریت اصلا نداشت... دو بار قهر طولانی اعصاب خوردی بسیار هم عصبی هست زود آمپر می‌چسبونه

یکبار تو زندگی تصمیم گرفتم خودم باشم مقابله به مثل نکنم محبت کنم بخشنده باشم نه اینکه خودم رو زیر پا له کنم اما خودم دو دست خوش رفتار اون نکنم مثلا خسیسه منم مثل خودش مثلا تو خانواده من سخته منم تو خانواده اون سخته باشه مثلا اون سنگه منم سنگ باشم اون بی تفاوت منم بی تفاوت باشم 

نمیگم الان عاشقشم نه اما خودم رو تغیر دادم هر کس هر رفتاری کرد که آزارم داد و بدم اومد فقط ازش درس گرفتم که این رفتار رو نداشته باشم ولو برای خودش اگر کسی کم محلم کرد احترامی سرم نذاشت کفتم خدا حرمتم‌رو حفظ کنه بنده حقیر که فایده ای نداره اگر کسی برام کادو نگرفت گفتم خدا تنم رو سلامت نگه داره بجا دوا درمون خرج کادو برای خودم کنم  ومن اما اگر دوست داشتم و نسبتش ملزم میکرد براش گرفتم هر گز هرگز هرگز بده و بستون راه ننداختم خودم پوندم بی کم و کاست  و کاری به کار کسی دیگه نداشتم... خودم شدم دقیقا خودم با صفات خودم با دیدگاه خودم با مناعت طبع خودم و به طور معنی داری زندگیم بهتر شد عزیز دلم نه اینکه الان بهشته اما خب خیلی خیلی خیلی بهتره

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤