2777
2789
عنوان

طلاق با وجود بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 81 پست
این دیگه به شرایط خودت بستگی داره گاهی مجبوریم بیت بد و بدتر یکی رو انتخاب کنیم ولی اگه از بچه هم بگ ...

اسی این خانوم راست میگه دیگه هیچی خوش‌حالت نمیکنه همیشه گوشه قلبت ی زخم عمیق داری ک هیچ جوره درست نمیشه یکم بیشتر فکر کن لطفا

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو جهاد کشاورزی مهندسی کشاورزی پسره

هیچ راهی نیست ؟

یه سری چیزا هیچ راهی نداره هیییییچی مثل آدمی که معتاده و خودشم نمیخواد درمان شه ولی مثلا یه سری چیز ها راه چاره داره ...مدارا کردن داره .... قلق داره .... هیچ آدمی بدون قلق نیست ..‌‌

ببین زندگی بعد طلاق خیییییییلی سخته تو یه تاپیک بودم ایکاش داشتم برات میفرستادم اکثر خانم ها از طلاقشون پشیمون بودن اکثرشون 

لطفا لطفا لطفا بیشتر فکر کن 

فکر کن جدا شدی فقط یه همخونه داری کاری به کار هم ندارید به خاطر بچت 

چون قطعا بعد جدایی هم شرایط خوبی برا اذدواج ندارن اکثرا پس لااقل بچه آواره نمیشع 

چرا؟ 🤕

حرفت حق بود و دردناک ک بچه از مادر یتیمه نه مادر

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

تایه بچه نشده دوسه تاسریعا خودتو نجات بده پسر بچه هم هیچیش نمیشه نترس زود بزرگ میشه،بعضیا میخان بهت عذاب وجدان بدن نترس بچه پیش مادری که صبح تاشب سر کاره بیشتر اذیت میشه،یه کم بزرگتر بشه خودش میاد بهت سر میزنه عذاب وجدان نداشته باش

حرفت حق بود و دردناک ک بچه از مادر یتیمه نه مادر

مامان منم همیشه اینو میگه

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     
دوسه سال دیگه سنم بالا رفته و کارمو از دست دادم  

خب میگم سر کار بری دیگه.

چی بگم خودت بهتر میدونی چی به صلاحته.

منم میگفتم تا سی سالگی حتما تکلیفمو روشن میکنم.

اللن سی سالمه مجبور شدم دوباره عقب بندازم .

شاید اگه منم کار داشتم زیاد طولش نمیدادم

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲

نمیتونی طلاق نگیری و سرکار بری

هیچ مادری از مرگ نمیترسد بزرگترین ترس یک مادر این است که فرزندش را در این دنیا تنها بگذارد،درحالیکه میداند کسی مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت

حالا نمیشه طلاق نگیری و سرکار هم بری؟ چه منافاتی دارن با هم؟

اصلا چند ساله ازدواج کردی؟ خودت چند سالته ؟ شوهرت چند سالشه،ک مشکل اصلیتون چیه؟

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
نه پدرش دوس داره

پس درنگ نکن

بده بچه رو

من پسرم اصلا پدرشو ندیده

بازم هم وکیل هم‌مشاور میگن بچه رو بده به پدر

به ده ها دلیل

یکی اینکه پسرم تو رفاه مالیه همسرم وضعش خیلی خوبه

دوم پدر و مادرشوهرم بازنشسته شدن اما جوونن و اونا هم بی نهایت درآمد بالایی دارن علاوه بر خونه و ماشین خارجی توی تهران

اما من دلم نمیاد

با وجود بچه کار کردن هم سخته

یه چیزی بگم

پسر بزرگ میشه اگر پیش پدر باشه برمیگرده دنبال مادرش

اما اگر پیش تو بمونه و سختی بکشه و رفاه پدرشو ببینه مدام سرزنشت میکنه که چرا جداشدی و تهشم برمیگرده پیش پدرش

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️