2777
2789
عنوان

طلاق با وجود بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 81 پست
من شخصا مخالف طلاقم اما وقتی خانم از زندگیش بریده میگم اُکی طلاق، اگر دلکندن از بچه برات راحته بهتره ...

عزیزم خودم میخوام برم خوابگاه خودم یه موجود اضافی ام تو دنیا صبح تا شب میخوام برم سرکار که تو این تهران خراب شده فاسد نشم بعد بچه ی دوساله  رو کجا ببرم چجوری از پسش تکو تنها و غریبو بی پول بزرگش کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوتا بچه دارم نمیتونم جداشم.  شوهرم ذهنش خرابه از نظرش همه بدن فقط این عبدصالح خداس

من یکی دارم پسره میخوام بدم باباش 

چون باباش میلیاردره  خودمم شاغلم درامد دارم ولی سر پناه ندارم 

چرا اینجور مواقع همه به مادرا میتوپن که چطور دلت میاد بچه ت رو ول کنی؟

چرا مادر همیشه باید از خودگذشتگی کنه

چرا کسی از پدر توقع نداره

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

تو جهاد کشاورزی مهندسی کشاورزی پسره

ای جااااانم خانم مهندس

ببین تایپیک قبلتو خوندم

بنظرم شرایطش خوب بود

بعدم مادری

بدون بچه ت طاقت نمیاری

من این راهو چند بار رفتم 

هر بار دست از پا دراز تر بخاطر بچه م برگشتم

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....
من یکی دارم پسره میخوام بدم باباش  چون باباش میلیاردره  خودمم شاغلم درامد دارم ولی سر پنا ...

من الان سرکار نمیرم ولی اگه جداشم هم حقوق دارم هم میتونم براخودم کاردست و پا کنم 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

چرا اینجور مواقع همه به مادرا میتوپن که چطور دلت میاد بچه ت رو ول کنی؟ چرا مادر همیشه باید از خودگذ ...

من که میخوام برم از خونه زندگی مهریه دل بکنم بچه هم ببرم پدرش فردا زن میگیره و به رفاه و خونه زندگی رسیدخ و عذاب بچه بزرگ کردن بامن باشه هفت سالش شد تحویل پدرش بدم 

بذاری پیش پدرش برای تو بهتره چون میتونی ازدواج کنی دغدغه و خرجش رو نداری اما از قدیم گفتن بچه از ماد ...

نمیتونم ببرمش سر پناه ندارم تو تهران چطوری از پس خودم و یه بچه دوساله بر بیام من خودم اضافی ام تو دنیا