2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم 🥲

مامانم مبگ‌خونه بابابزرگم‌جن  داشته

بعدش من ک‌نوزاد بودم ی توپ‌باد نشده تو‌ وسایلم بوده بعد ن خریده بود کسب ن هدیه داده بود فقط یهویی ت وسایلم پیدا کردن

ترسیده نگهش داشته تا چندسال

طبقه پایینش داییم زندگی‌میکرده بعد پسرداییم‌ک سه ساله بوده ساعت سه شب گریه میکرده میگفتی‌یکی‌اونجاس سوره ی جن‌میخوندن اروم‌مبشده

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
مامانم مبگ‌خونه بابابزرگم‌جن  داشته بعدش من ک‌نوزاد بودم ی توپ‌باد نشده تو‌ وسایلم بوده بعد ن ...

🥲🥲🥺

و منی میترسم برم دشویی عررر😭💔🚶🏽‍♀️

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

🥲🥲🥺 و منی میترسم برم دشویی عررر😭💔🚶🏽‍♀️

بهش فکر‌نکن‌جن ک‌بیکار‌نیست بیاد ب تو😂

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
😭😭🥲😂💔🚶🏽‍♀️

اگ جن خوبی باسه اجازه نداره بیاد

اگ‌جن بدی هم‌باشه با بسم... نمیره👩‍🦯💔

ایم‌سو‌ساری هانی

اگ جن خوبی باسه اجازه نداره بیاد اگ‌جن بدی هم‌باشه با بسم... نمیره👩‍🦯💔 ایم‌سو‌ساری هانی

نامرددد 😭🥲😂

قران میگیرم دستم ب بقیشم بعدا فک میکنم 🤕🥲😂

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

اره خوب شد سوال داشتم ازت😂😂😂میگن جنا اینده بینن

نه عزیزم،ما فقط چون اسیر جسم مثل شما نیستیم و در مکان و زمان راحتتر و سریعتریم،کمی وقایع رو زودتر از اینکه خبرش به شما برسه میبینیم،خیلی هم اصرار کنین،یه دروغی بهتون میگن کافرهامون!!

ضمنا ما موجودات مادی هستیم و مثل شما نیازمند، پس فقط معامله میکنیم و پیشنهاد میکنم،هیچوقت وارد معامله با ما نشین!!😈😈😈

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️